Harry en Meghan verwelkomen nieuwe huisgenoot

Haar naam? Sinkie!

Nóg een uitbreiding van de familie voor Harry en Meghan! De twee verwelkomden afgelopen week kip Sinkie in hun kippenhok. En dat is niet zomaar een kip: Sinkie woonde namelijk eerder al bij een wel heel bekende tv-ster…

Koninklijke kip

De Duke en Duchess of Sussex adopteerden Sinkie van niemand minder dan… Ellen DeGeneres! Afgelopen weekend deelde zij op Instagram een kiekje van de kip met als bijschrift: “Sinkies pootje is weer genezen maar de andere kippen pikten haar nog steeds, dus ze moest verhuizen. Gelukkig hadden onze vrienden Harry en Meghan nog plek in hun kippenhok. Weet nog niet wat haar koninklijke titel gaat zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Kijkje in de tuin

Een tijdje daarna deelde Ellen nog wat beelden van Sinkie, die inmiddels helemaal gesetteld is bij Harry en Meghan in Montecito! De kip is gelukkig hersteld van haar gebroken kuitbeen.

Saillant detail: aan het einde van de video horen we Meghan op de achtergrond nog even snel “Hi” zeggen. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Echte dierenvrienden

Dat Meghan en Harry grote dierenliefhebbers zijn, wisten we natuurlijk allang. Het stel heeft namelijk niet alleen kippen, maar ook een heel aantal honden. Even geleden adopteerden ze nog een beagle, genaamd Mamma Mia. Het zevenjarige hondje was oorspronkelijk gered uit een erbarmelijk slechte Amerikaanse hondenfokkerij. En dat was niet de eerste keer dat Meghan zich inzette voor dierenwelzijn: ook hun andere twee honden, Guy en Pula, werden door haar uit het asiel gehaald.

Bron: Hello! Magazine, Instagram @ellendegeneres, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws