Prins Albert neemt tweeling mee voor avondje circus

De twins hadden het prima naar de zin met hun vader.

Vorige week zagen we de Grimaldi’s al en masse verschijnen voor de openingsceremonie van het 50e jaarlijkse circusfestival, en de afgelopen week hebben de Monegaskische royals met regelmaat in het publiek gezeten. Gisteravond was het bovendien de beurt aan tweeling Jacques en Gabriella om gezellig met papa Albert én een aantal andere familieleden te genieten van een spetterende show.

Festival du Cirque

Exact vijftig jaar geleden richtte wijlen prins Rainier III, de vader van prins Albert, het inmiddels zo geliefde Festival International du Cirque de Monte-Carlo op. Elk jaar mogen acrobaten, clowns, dierentemmers en durfals hun kunnen in de circuspiste tonen, en worden de allergrootste uitblinkers beloond met verschillende prestigieuze prijzen.

Na Rainier heeft dochter Stéphanie het stokje overgenomen als voorzitter van de organisatie, en daarom was zij uiteraard met haar familie van de partij. En nog leuker: er kon bij Steph zowaar een bijzonder zeldzame glimlach vanaf!

festival circus monaco
Beeld: NL Beeld

Tja, we weten dat de prinses haar hart al eens eerder aan het circus verloren is. Zo blijkt maar weer dat je de hoogheid wel uit het circus kunt halen, maar het circus niet uit de hoogheid!

Familie-uitje

Naast Stéphanie, dochter Camille Gottlieb en zoon Louis Ducruet waren ook Albert en zijn twins van de partij.

Beeld: NL Beeld

En die hebben het klaarblijkelijk prima naar hun zin bij dit avondje uit met paps! Waar Gabriella doorgaans met gezonde tegenzin voor kiekjes poseert, staat de jonge prinses te glunderen naast haar tante, vader, broer, en nicht. Misschien hebben de feestelijke circus-souvenirs die beide kids in handen hebben daar iets mee te maken?

Geen Charlene

Overigens valt op dat Charlene de gelegenheid aan zich voorbij heeft laten gaan, maar dat haar broer Gareth Wittstock en zijn echtgenote, Roisin, wél acte de présence gaven met hun kroost. Wie weet: misschien komt Charlene nog bij één van de andere festivalavonden opdagen?

Morgen staat het grootse prijzengala op de planning, en de rest van de week geven de winnende acts nog shows in Monte Carlo. Genoeg circusvertier voor de Doorluchtige Hoogheden om zich mee te vermaken, dus!

Bron: Montecarlofestival.mc | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws