Harry en Meghan verschijnen samen bij bijzonder evenement

Prachtig!

Vorige week verscheen prins Harry nog bij een glamoureus evenement naast onder meer John Travolta om daar een award voor z’n vliegkunsten in ontvangst te nemen. Gisteravond was het opnieuw tijd voor de Sussexes om gezellig te keuvelen met allerhande Hollywood-sterren!

Bob Marley

Tot iedereens grote verrassing kwamen prins Harry en hertogin Meghan Markle samen opdagen op de rode loper in Jamaica gisteravond. Daar vond namelijk de première plaats van de film Bob Marley: One Love plaats, een biopic over de legendarische reggae-muzikant.

Uiteraard kon een film over deze bijzondere artiest niet zomaar in première gaan met een zoveelste red carpet-evenement in Los Angeles, en daarom werd er gekozen voor een groots evenement in het Jamaicaanse Kingston. Ondanks de forse afstand, kwamen de Sussexes hier in vol ornaat opdagen.

Rode loper

Zo poseerde het paar op de rode loper tussen de andere aanwezige prominenten, zoals minister-president Andrew Holness van Jamaica, Bob Marley’s zoon, Ziggy Marley, en verschillende entertainment-bobo’s en studiobazen.

Op de beelden is te zien dat Harry gekleed gaat in een blauw pak met een bijzonder casual aantal knoopjes los van z’n overhemd. Naast hem straalt de Duchess in een prachtige all black-outfit, die even klassiek als simpel is. Een simpele top met spaghetti-bandjes en een volumineuze balrok, gecombineerd met een simpele zwarte clutch en minimale gouden sieraden.

Op beelden van de Sussexes die zich naar de rode loper begeven, lijkt Meghan haast vooruit te zweven in deze dromerige outfit. We love!

Avondje uit

Het is de eerste keer dit jaar dat Meghan bij een publiek evenement verschijnt. Origineel stond wel op de planning dat zij naast Harry acte de présence zou geven bij het Living Legends of Aviation-gala, eerder deze maand.

Toen schitterde de hertogin echter van afwezigheid – naar verluidt omdat één van hun kinderen wat ziekjes was. En daarom werd besloten dat zij dan maar thuis zou blijven. Het lijkt er met deze verschijning in Jamaica dus op dat Archie en Lilibet weer helemaal hersteld zijn. Gelukkig maar!

Bron: What Meghan Wore, Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws