Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Vooral behoefte aan rust’

'Ik verbind daar geen tijd meer aan.'

We kennen Fajah Lourens natuurlijk als actrice, als lifestyle-schrijfster, én nu als host van de gloednieuwe podcast Fajah Onderzoekt: verslavingen. Met zoveel bezigheden is de onderneemster lekker druk – maar toch blijft de vraag terugkeren of ze haar single bestaan niet beu is. In gesprek met Grazia legt ze uit hoe ze hiernaar kijkt.

De liefde

Fajah is inmiddels weer een tijdje single. Iets waar ze helemaal oké mee is. “Voor mijn laatste relatie was ik een half jaar alleen en wilde eigenlijk een jaar single zijn”, deelt ze in de nieuwste Grazia.

“Nu verbind ik daar geen tijd meer aan, en heb ik vooral behoefte aan rust. En een man in mijn leven betekent nu eenmaal onrust. Bovendien heb ik het op dit moment te druk en wil ik mijn tijd verdelen over mijn kinderen, mijn kleinkind en mijn Spanje-droom.”

In gesprek met Beau Monde verklapte ze vorig jaar nog dat haar relaties erg belangrijk zijn geweest om haar te maken tot de persoon die ze nu is. “Een relatie is echt een goede spiegel en ik geloof heel erg dat het ervoor zorgt dat jij groeit als mens”, deelde ze toen.

Reacties Fajah Onderzoekt

Fajah is onder meer druk met haar podcast. In zowel het eerste als tweede seizoen van de podcast Fajah Onderzoekt is de actrice altijd heel open en ook in haar boeken is ze erg openhartig. Dit levert haar regelmatig mooie reacties van luisteraars en lezers op.

“Van koppels die weer écht met elkaar in gesprek gaan over de liefde tot mensen met verslavingsproblemen die elkaar bij de live-opnames van mijn nieuwste podcast hebben gevonden en steunen. Maar bijvoorbeeld ook Koen Pieter van Dijk – een van mijn andere gasten – die vertelde dat hij mijn podcast met psycholoog Martin Appelo super interessant vond en dat er bij hem echt kwartjes vielen. Heel bijzonder om te merken dat ik mensen op deze manier kan helpen. Daar doe ik het voor!”

In de nieuwste Grazia vertelt Fajah meer over haar nieuwe boek Killermindset, eyeopeners en aangeleerde patronen. Nu in de winkel!

Bron: Kim Buitenhuis voor Grazia, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..