Feest in Monaco: prinses Charlene blaast 46 kaarsjes uit!

Na een moeilijke periode lijkt het nu eindelijk weer goed te gaan met Hare Doorluchtige Hoogheid.

De champagne vloeit vandaag rijkelijk in Monaco. Charlene blaast vandaag namelijk 46 kaarsjes uit, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zeker omdat het de prinses na een aantal moeilijke jaren nu eindelijk voor de wind lijkt te gaan.

Huwelijksproblemen

Prinses Charlene verscheen ruim een jaar niet in het openbaar vanwege haar lange en vooral mysterieuze ziekbed. Door haar langdurige afwezigheid klonken er volop geruchten over huwelijksproblemen tussen haar en echtgenoot prins Albert. Ook haar terugkeer kon de gemoederen niet volledig bedaren, en een Franse tabloid kopte destijds nog groots dat een echtscheiding tussen de twee onvermijdelijk zou zijn.

Deze zomer kwam de geruchtenmolen wéér op gang. Volgens het Franse blad Voici zou het stel hun huwelijk alleen nog maar in stand houden voor het publiek, terwijl Charlene alleen een leven in Zwitserland zou gaan leiden.

Leugens

Met die geruchten werden al snel korte metten gemaakt door Albert, die in de Italiaanse media hun huwelijk verdedigde. “Charlene is altijd aan mijn zijde. Ik begrijp alle geruchten niet, ze kwetsen me. Het feit dat ze (Charlene, red.) in Zwitserland woont en afspraken maakt om ons te zien zijn leugens.” Op haar beurt bedankte Charlene haar man publiekelijk, en noemde hem zelfs haar beschermer. “We hebben het samen over deze kwaadaardige artikelen gehad, en hij deed er alles aan om mij en de kinderen te beschermen.”

Zij aan zij

Na de vele geruchten over hun huwelijk (of beter gezegd: het gebrek daaraan) die de wereld in geslingerd werden, werden Albert en Charlene ineens opvallend vaak samen gesignaleerd. Soms stijfjes naast elkaar, zoals we dat gewend waren, maar soms ook intens knuffelend. Het leverde uiterst zeldzaam beeld, én heel veel positieve reacties op. En hoewel dit natuurlijk een wel heel opmerkelijk gevolg was van de hardnekkige geruchten, leek het stel daadwerkelijk oprecht gelukkig.

Sindsdien lijkt het stukken beter te gaan met Charlene. Ze maakt uitstapjes met de twins, schittert hier en daar bij een evenement, én knuffelt er op los met allerhande royal familieleden. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: ze trakteert ons steeds vaker op haar ooit zo zeldzame glimlach. Van harte voor Hare Doorluchtige Hoogheid, en dat we die mondhoeken dit jaar maar nog vaker omhoog mogen zien gaan!

Bron: Mirror, People Magazine, Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws