Bij dít merk koopt koningin Máxima haar skikleding

De koningin is al jaren fan van dit merk.

Bij wintersport draait het natuurlijk om plezier, maar eerlijk is eerlijk: we willen wel een beetje modieus die piste af. Máxima deed het meer dan eens voor, en dus delen we waar de koningin altijd haar skikleding shopt.

Skivakantie

De Oranjes gaan traditiegetrouw elk jaar in de voorjaarsvakantie op wintersport naar het Oostenrijkse Lech. In voorgaande jaren ging dat steevast gepaard met een fotosessie, maar daar is nu verandering in gekomen. De koninklijke familie heeft onlangs namelijk aangegeven alleen nog met het complete gezin op de foto te willen. En met drie dochters die zich overal en ergens ter wereld bevinden, wordt dat natuurlijk lastig. Sinds 2020 hebben we dan ook geen glamoureuze piste-kiekjes mogen ontvangen.

Ook dit jaar zit de kans er dik in dat de fotosessie geannuleerd wordt. Ariane zit natuurlijk in Italië, en hoewel ze dan wel enigszins in de buurt zou zijn, vermoeden we dat de prinses niet aanwezig is bij de skivakantie. Dat betekent voor ons dus weer geen inkijkje in de royal sneeuwpret. Jammer, maar gelukkig hebben we genoeg fotosessies meegemaakt om te weten waar onze Máx haar skikleding graag shopt.

In stijl van de piste

Onze koningin is lekker duurzaam bezig als het op kleding aankomt. Ze is dol op recyclen en draagt gerust twee keer dezelfde jurk of sieraden. Op skivakantie is ze ook weleens gespot met een pak van tien jaar oud en de skikleding van de drie A’tjes werd gewoon doorgeschoven. In 2019 en 2020 droeg Máx ook zonder problemen hetzelfde, prachtige bordeauxrode, skipak. En waarom ook niet? Een skioutfit is heus niet versleten na een weekje skiën. Toch gokken wij dat ze voor dit jaar een nieuw exemplaar heeft uitgezocht.

We weten van Máxima dat ze er al-tijd stijlvol uitziet, en dat is in de sneeuw niet anders. Ze zoeft dan ook altijd in stijl van de piste af. En al die prachtige skioutfits, shopt hare majesteit het liefst bij het Nederlandse merk Goldbergh.

Máxima
Tijdens de skivakantie van de Oranjes in 2020 droeg Máxima een bordeauxrood pak van Goldbergh (Beeld: NL Beeld).
Máxima
Máxima in een knalrood skipak van Goldbergh in 2014. (Beeld: Brunopress)

Goldbergh

De koningin is al jaren trouwe klant bij Goldbergh. Het bordeauxrode jumpsuit-skipak dat Máxima in 2019 en 2020 droeg in Lech heeft ze daar geshopt, en ook het knalrode pak uit 2014 is uit hun collectie. De kans is groot dat ze ook dit jaar voor een eyecatcher van Goldbergh kiest. Helaas zijn nieuwsgierige fotografen dit jaar vermoedelijk niet welkom op de piste, en is de kans dus klein dat we ‘m te zien krijgen. Wij tellen daarom alvast af naar volgend jaar!

Bron: Nouveau, Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws