Charlene viert verjaardag met haute couture en een enorme taart

Zoals het heurt, als Monegaskische prinses.

Gisteren was het feest in Monaco: Charlene werd 46 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. En dat deed de prinses – zoals we haar kennen – met een flinke dosis haute couture, maar óók met een enorme taart.

Moeilijke periode

Prinses Charlene heeft een moeilijke tijd achter de rug. Na haar lange en vooral mysterieuze ziektebed, dat natuurlijk al de nodige roddels opleverde, moest zij ook nog dealen met geruchten over een vermeende scheiding tussen haar en prins Albert. Zowel Albert als Charlene verdedigden hun huwelijk echter steevast in de media, en even later werd het stel steeds vaker zij aan zij, en soms zelfs knuffelend gesignaleerd.

Koninklijke taart

Het lijkt het Monegaskische koppel de laatste tijd dus steeds meer voor de wind te gaan, en dat betekent natuurlijk ook dat zij een bijzondere dag als de 46e verjaardag van Charlene, niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Nee hoor: het werd groot gevierd, en daar hoort natuurlijk een koninklijke taart bij.

“Deze donderdag 25 januari vierde prinses Charlene haar verjaardag met de familie op de markt van de Condamine”, schrijft het Monegaskische hof bij een foto van Charlene, Albert en de twins op Instagram. Zoals vaker de laatste tijd kan er een glimlachje vanaf bij de jarige prinses, en uiteraard heeft zij zich gehuld in een stijlvolle outfit. Toch vinden we het vrij bescheiden voor Char: geen glamoureuze japon deze keer, maar een grijze trui met daarover een oversized bodywarmer. Van zo’n 1500 dollar, dat dan weer wel. Want je bent natuurlijk niet voor niets prinses van Monaco…

Portret

Op de Instagram-pagina van het Monegaskische hof wordt ook nog een nieuwe portret van de inmiddels 46-jarige prinses gedeeld.

Natuurlijk staat ze er weer beeldig op. We hopen dat Hare Doorluchtige Hoogheid een enige verjaardag heeft gehad!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @palaisprincierdemonaco

Laatste nieuws