Wauw! Máxima verschijnt head to toe in grijs

Fifty Shades of Grey is er niets bij.

Van top tot teen in grijstinten verschijnen zonder de indruk van een grijze muis te wekken: het kan alleen als je Máxima heet. Tijdens een werkbezoek aan de Design Academy Eindhoven verschijnt de koningin in een monochrome outfit, and we’re here for it.

Design Academy

Máxima reisde gisteren af naar Eindhoven voor een bezoek aan de Design Academy, een hbo-instelling gespecialiseerd in design. Ze ging er in gesprek met studenten, medewerkers en samenwerkingspartners, en bezocht onder meer de werkplaatsen waar de studenten de handen uit de mouwen steken. “Het werkbezoek onderstreept het belang van de ontwikkeling van jong designtalent”, schrijft het Koninklijk Huis op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Monochrome outfit

Goed: bij zo’n dosis design hoort natuurlijk een passende outfit. En daarvoor verdient de koningin wel een klein applausje. Ze verscheen head to toe in grijs, en wist dat te doen zónder slaapverwekkende blikken te ontvangen.

Máx droeg een grijze rok, top en jas van haar favoriete merk Natan. Erbij uiteraard een stel Gianvito Rossi’s (grijs), een Chanel-tasje (óók grijs) én uitzonderlijk veel juwelen. Looking good, Queen! 

Beeld: NL Beeld

Frisse coupe

De koningin had voor de gelegenheid zélfs wat meer moeite in haar kapsel gestoken. Haar gewoonlijke, nonchalante out-of-bed-coupe (waar we eerlijk gezegd ook wel ons hart aan zijn verloren) werd ingewisseld voor een klassieke knot. Een ontwikkeling waar de kritische royalty-watchers vast blij mee zullen zijn. Wij hopen vooral dat de koningin blijft stralen in meer van deze signature monochrome looks!

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice, @koninklijkhuis | Beeld: NL Beeld, Instagram @koninklijkhuis

Laatste nieuws