Zien: koning Felipe koningin Letizia op date naar de bioscoop

Het koningspaar genoot van wat quality time samen.

De bioscoop is wellicht niet de meest voor de hand liggende locatie voor een koninklijk koppel, maar koning Felipe en koningin Letizia bewezen vrijdagavond dat je ook als royal prima een date night naar de bioscoop kunt plannen. Het Spaanse koningspaar bracht op deze verrassende manier wat quality time samen door, en natuurlijk worden daar dan vervolgens beelden van gemaakt.

Date

Net als alle koningen en koninginnen, hebben Felipe en Letizia ongetwijfeld een een overvolle agenda. Juist om deze reden is het zo belangrijk om af en toe eens te ontspannen en écht tijd voor elkaar vrij te maken. Vorige week vrijdag organiseerde het koninklijke duo daarom een date night. Maar wie denkt dat Felipe en Letizia de schijnwerpers vermijden, heeft het mis.

Bioscoop

Het stel werd namelijk gespot bij de bioscoop in Madrid. Hoe leuk! Voor de gelegenheid trokken ze hun meest comfortabele kleding aan, maar zoals we van het koningspaar gewend zijn, zagen ze er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Ze kochten kaartjes bij het loket en bestelden vervolgens wat lekkers voor bij de film. Naar welke film de tortelduifjes hebben gekeken is helaas niet bekend.

Romantisch

Dat het Spaanse koningspaar niet vies is van een beetje romantiek op z’n tijd is inmiddels algemeen bekend. De twee leerden elkaar in 2002 kennen en nu, meer dan twintig jaar later, spat de liefde er nog altijd vanaf. Een aantal maanden geleden woonden ze bijvoorbeeld de Prinses van Asturias-awards bij. Tijdens het journalisten-rondje achteraf besloten Felipe en Letizia kort hun eigen ‘eerste ontmoeting’ (die uiteindelijk helemaal niet hun eerste ontmoeting bleek te zijn) na te spelen, die eind oktober 2003 plaatsvond bij diezelfde awarduitreiking. Dit leverde een aantal hilarische beelden op.

De Spaanse publieke omroep, RTVE, heeft de beelden nog eens naast elkaar gelegd, zoals hierboven te zien is. Van een klein leugentje om bestwil naar een liefdevol gezin met twee prachtige dochters: Felipe en Letizia zijn ver gekomen sinds die dag in 2003!

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royallove_spain, YouTube RTVE, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..