Zien: Tamara Elbaz in haar jongere jaren

Toen al een schoonheid!

In The Real Housewives of Amsterdam zag Tamara Elbaz er altijd uit om door een ringetje te halen. Ze is echter altijd open geweest over het feit dat ze de nodige ingrepen heeft laten doen aan haar gezicht. Daarom vragen wij ons af: hoe zag zij er vroeger eigenlijk uit?

Nieuwe Housewife

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was al om te smullen, maar de dames hebben zichzelf in seizoen 2 duidelijk overtroffen. Dat is ongetwijfeld gedeeltelijk te danken aan Tamara Elbaz, die de plaats van Sheila Bergeik innam. “De meeste dames kende ik natuurlijk al en met sommige daarvan was ik ook al heel goed bevriend”, zei Tamara eerder zelf over haar deelname. “Dus in principe had ik zoiets van: ik ben nu met mijn vriendinnen televisie aan het maken.”

Pittige confrontaties

Hoewel Tamara naar eigen zeggen van nature niet echt een ruziemaker is, kunnen we wel stellen dat ze voor de nodige drama heeft gezorgd in het programma. Met name mede-Housewives Susanna Klibansky en Djamila Celina kregen het in de show nogal eens met haar aan de stok. Wel of niet uitgenodigd worden op een feestje, een gebrek aan ontbijt of een opmerking over iemands kleding: het was allemaal aanleiding voor behoorlijk wat pittige confrontaties.

Maria

Gelukkig bleken de Housewives het er bij de reünie allemaal over eens te zijn dat ze samen toch mooi een programma hebben neergezet. Enne, het is ook nog voor iets anders goed geweest. Door The Real Housewives of Amsterdam zijn Tamara en Maria na een jarenlange ruzie namelijk weer goede vriendinnen geworden. Een mooie bijkomstigheid!

Instagram-kiekjes

Op haar Instagram deelt Tamara natuurlijk de nodige glamoureuze foto’s van haar jetset leven, maar zo nu en dan komen er ook wat kiekjes uit de oude doos voorbij. Zo deelde ze onlangs nog een foto van haarzelf op 13-jarige leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

“Door het vandaag verschenen grote interview in Het Noord Hollands Dagblad (check afbeelding 2 in deze post) kwamen er allemaal weer herinneringen naar boven van in de tijd dat ik nog als jong meisje in Volendam woonde”, schrijft ze bij de post. Aan die periode heeft de Housewife positieve, maar ook negatieve herinneringen. “Als buitenlands meisje, die een heel ander uiterlijk en hele andere dromen had dan de meeste dorpsgenoten, was het niet altijd makkelijk”, geeft ze toe.

“Het was lang geen rozengeur en maneschijn, maar ik zou het niet anders hebben gewild”, schrijft Tamara. “Mijn motto elke dag weer: als het leven je wel eens laat struikelen maak er dan gewoon een salto van”, sluit ze haar post af. En zo is het!

Ook deze lieve schoolfoto kwam onlangs voorbij:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

“Dertig jaar geleden. Gelukkig bestaan er facings”, aldus de brunette grappend.

In juni vorig jaar postte Tamara deze foto van haarzelf waarop we haar begin twintig schatten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

We moesten even twee keer kijken, maar het is haar toch echt! Na het zien van deze kiekjes kunnen we wel stellen dat Tamara altijd een natuurlijke schoonheid is geweest. Nu misschien iets minder natuurlijk, maar nog steeds onwijs knap!

Beeld: NL Beeld, Instagram @tamaraelbaz 

Laatste nieuws