De roze pakken van Victoria en Letizia: who wore it better?

Twee royal ladies, twee adembenemende looks. Maar wie wint deze fashion-strijd?

Hoewel het als royal natuurlijk een ontzettende faux pas is om in dezelfde outfit als andere royals rond te paraderen, spotten we nog opvallend vaak een (bijna) identieke look onder de hoogheden. Zo ook prinses Victoria en koningin Letizia, die recentelijk beiden hun opwachting maakten in een zuurstokroze pak.

Pretty in pink

De echte Barbie-hype is inmiddels een beetje gaan liggen, maar de roze invloeden domineren nog altijd het straatbeeld. Ook de royals hebben zich al lang en breed overgegeven aan alles wat roze is, en verschijnen met enige regelmaat pretty in pink.

Victoria

Victoria gaf gisteren ook weer toe aan de Barbie fever. De Zweedse prinses moest een lintje doorknippen bij een nieuw museum, en hulde zich voor die gelegenheid in een prachtig roze pak. Dat het ensemble van ZARA afkomstig is verbaast ons niet eens meer – we kennen Vic immers al langer als een prinses die niet vies is van een budget look. Toch scoort ze hier stiekem wel weer punten mee bij de Beau Monde-redactie.

Beeld: NL Beeld

Victoria stylede het pak met een basic witte blouse van Vesna W en een stel goed gehakte Gianvito Rossi-enkellaarsjes. Een waardige royal look!

Letizia

Of Vic geïnspireerd was door Letizia durven we niet te zeggen, maar twee weken eerder verscheen de Spaanse koningin in een bijna identieke outfit. Tijdens een werkbezoek droeg zij een al net zo roze pak, waarvan de experts van Royal Fashion Police ons weten te vertellen dat die afkomstig is van royal favoriet Carolina Herrera.

Beeld: NL Beeld

Leti droeg het pak op een top van Hugo Boss in dusty pink, en maakte haar look af met een paar blokhakken van ontwerper Patrizia Pepe.

Goed, Letizia was dus eerder, maar de belangrijkste vraag is eigenlijk: wie droeg het beter? Wat ons betreft is het een close call

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws