Déze regels zou William voor de kinderen hebben tijdens Kates herstel

Het is uiterst belangrijk voor de prinses om rust te houden.

Het is inmiddels bijna vier weken geleden dat Kate, de prinses van Wales, onder het mes moest voor een ‘geplande ingreep’. Intussen weten we dat HKH haar agenda leeg heeft gemaakt tot Pasen. Tot die tijd is het uiterst belangrijk voor de prinses om rust te houden, maar dat is niet altijd even makkelijk met drie jonge kinderen om je heen. Om die reden zou hubby prins William naar verluidt een aantal regels voor hun koninklijke kroost hebben opgesteld.

Sandringham

Volgens The Daily Mail is Catherine vorige week vrijdag met haar gezin richting het landgoed Sandringham in Norfolk vertrokken. De tabloidkrant schrijft dat prinses Kate goed herstelt, volgens bronnen. “Ze keek uit naar een change of scene en kan rustig aan doen in Norfolk terwijl de kinderen stoom afblazen met William.” Want het komt Kates herstel natuurlijk niet ten goede als haar kroost de hele tijd bij háár om haar nek hangt. Daarom heeft William een aantal duidelijke regels voor de prinsjes en het prinsesje opgesteld.

Regels

Samen hebben prins William en prinses Kate drie kinderen – prins George van 10, prinses Charlotte van 8 en prins Louis van 5. Na een verblijf van twee weken in het ziekenhuis, werkt Kate inmiddels thuis verder aan het herstel van haar buikoperatie. Gelukkig wordt er goed voor haar gezorgd door haar gezinnetje. Zo wist een bron van In Touch Weekly te vertellen: “William zegt tegen de kinderen dat ze niet te druk en luidruchtig moeten zijn. Louis vergeet vaak dat hij niet te ruw met haar om mag gaan.” De vijfjarige prins begrijpt er waarschijnlijk maar weinig van.

Herstellende

Ook is de prinses naar verluidt erg gelukkig dat ze haar herstel thuis verder mag voortzetten. “Voor Kate is het fijn om weer in haar eigen bed te zijn, omringd door familie en al het andere bekende, ondanks dat er in het ziekenhuis fantastisch voor haar werd gezorgd”, aldus de bron. Ook weet de bron te melden dat de gezondheid van Kate stukje bij beetje vooruit gaat. “Ze kan echter niet vrij bewegen en ze kan ook geen zware dingen optillen, dat is het moeilijkste”, schrijft In Touch Weekly.

Weinig informatie

In tegenstelling tot haar schoonvader laat Kates team weinig los over de ingreep die zij moest ondergaan. Ondanks eindeloze speculaties en zorgen om de gezondheid van de prinses wil Kensington Palace verder niets kwijt over hoe het met haar gaat.

Dit staat in schril contrast met de berichtgeving rondom koning Charles. Zo was de beste man opvallend open over zijn prostaat-ingreep – volgens een officieel bericht om voor meer ‘bewustzijn’ te zorgen. Ook bij zijn kankerdiagnose schreef het hof: “Zijne Majesteit heeft ervoor gekozen om zijn diagnose te delen om speculaties te voorkomen, en in de hoop dat dit publiek begrip kan steunen voor iedereen ter wereld die met kanker te maken heeft.”

Bron: ELLE, In Touch Weekly, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..