Rumour has it: kroonprinses Elisabeth zou daten met déze Britse jongen

Echter kan dit 'grote consequenties' hebben voor de Belgische koninklijke familie.

Hoewel het liefdesleven van kroonprinses Elisabeth veelal on the low werd gehouden, is daar tot op heden tóch verandering in gekomen. Want wat blijkt? Volgens de geruchten zou de kroonprinses van België eindelijk haar prins op het witte paard hebben gevonden.

Het mogelijke liefje

Nog nooit eerder hoorden we geruchten over het liefdesleven van de kroonprinses van België, maar dat lijkt nu verleden tijd. De geruchtenmolens draaien namelijk overuren over het mogelijke liefje van Elisabeth.

Het zou gaan om de Britse Nicholas Dodd. Met zijn twintig jaar studeert hij – net als de kroonprinses – aan Lincoln College, je weet wel, in het Britse Oxford. De twee studeren er allebei geschiedenis. Het enige verschil tussen de twee? Nicholas is niet van adel. En dat kan ‘grote consequenties’ hebben voor België, aangezien het Belgische koningshuis daar veel waarde aan hecht.

Problemen

Nicholas zou een intelligente modelstudent zijn, en komt uit een gegoede familie. Echter, kan dat volgens Het Laatste Nieuws zorgen voor problemen. Zo klinkt het bij hen: “Leden van de Belgische koninklijke familie zoeken en vinden hun levenspartners traditioneel in de aristocratie. Een relatie met een zogeheten ‘burgerjongen’ of -meisje is niet gebruikelijk in het Belgische koningshuis.”

Maar dat is nog zeker niet alles. Zo zou het liefje van Elisabeth zelfs een medische keuring moeten ondergaan, zo weet HLN te vertellen. Ook zal er een uitgebreid onderzoek moeten worden gedaan naar de familie van Nicholas. To be continued?

Foutieve informatie

Toch vindt de familie van Nicholas dat het allemaal gigantisch is uitvergroot in de media. Zo laat de familie van de twintiger weten aan Manchester Evening News dat de twee niet aan het daten zouden zijn. Het regionale dagblad besloot om na de geruchten aan te kloppen bij de familie van Nicholas om hen eens goed aan de tand te voelen.

Maar wat een van zijn familieleden toen vertelde, kwam als een grote verrassing. Zo bestempelde deze persoon het nieuws als ‘fout’. “Nee, het klopt niet. Ze gaan gewoon naar dezelfde school en studeren samen”, liet het anonieme familielid weten aan het dagblad.

Bron: Vorsten, HLN, Nieuwsblad | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..