Deze actrice is de nieuwe liefde van graaf Felix van Denemarken

Een knappe dame!

Leuk nieuws voor de Deense net-niet-meer prins Felix: de graaf is verliefd, en wel op een heel knappe actrice. Het gaat om de Deens-Chileense Mie-Sofia Elers. Hun prille liefde lijkt zich nu al tot een bijzonder serieuze relatie te ontwikkelen.

Margrethes besluit

In september 2022 liet koningin Margrethe de Denen flink schrikken. Tegen alle verwachtingen in maakte zij toen bekend dat de kids van haar jongste zoon Joachim hun koninklijke titels zouden kwijtraken. Vier van haar kleinkinderen gaan inmiddels daarom niet meer door het leven als prinsen en prinses, maar als graven en gravin van Monpezat.

Nieuwe schoondochter

Ook de inmiddels 21-jarige Felix zag zijn titel voor zijn neus weggekaapt worden. Gelukkig heeft-ie het net als z’n broer Nikolai sportief opgepakt, en is hij vrolijk verder gegaan met zijn semi-koninklijke leven. Beide broers hebben hun geluk nu gevonden in de modellenwereld, én bij een nieuwe liefde. Vorig jaar maakten we al kennis met Benedikte Thoustrup, de lover van Nikolai. En inmiddels kan prins Joachim nog een schoondochter tot de familie rekenen, want zoon Felix heeft zijn oog laten vallen op een beeldschone actrice.

Mie-Sofia

De dame waaraan Felix zijn hart heeft verloren, luistert naar de naam Mie-Sofia Elers, en is net als Felix 21 jaren jong. Ze volgde vorig jaar een opleiding aan de Film- en Theaterschool van Kopenhagen. Hierna liep ze vermoedelijk de graaf tegen het lijf, die als enige van zijn gezin nog in Denemarken woont. Mie-Sofia lijkt kort na haar studie in Kopenhagen meteen succes te hebben in de filmwereld, want ze maakte haar debuut in 2022 al in de film Laced Silk.

Dikke mik

Toch is de nieuwe vlam van Felix nog niet uitgeleerd. Mie-Sofia volgt naar verluidt momenteel namelijk een opleiding ‘acteren voor het witte doek’ in Madrid. En dat is precies waar Felix himself met de actrice werd gespot. En het bleef niet bij wat vage kiekjes en geruchten, nee: niemand minder dan Felix’ moeder heeft zijn romance al bevestigd – en dan weten we natuurlijk écht dat het dikke mik is. Bovendien volgen zowel Nikolai als Benedikte de nieuwe liefde van hun (schoon)broer al op Instagram. Dat móet goed zitten, non?

Bron: All Things Amalia | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws