Surprise! Sarah Ferguson duikt op in déze film

Gehuld in een prachtige antracietgrijze jurk maakt Fergie haar appearance.

Na haar gastrollen in Friends en The Vicar of Dibley, is Sarah Ferguson recent gespot in de film An American in Austen. Hierin speelt ze The Duchess in de Netherfield Ball-scene. De film is een verfilming van de populaire Pride and Prejudice.

De Duchess

In de film volgen we de Amerikaanse bibliothecaresse Harriet, die denkt dat geen enkele man kan tippen aan Mr. Darcy (personage uit Pride and Prejudice, red.). Maar als iemand haar verrast met een aanzoek, loopt ze weg. Ze stapt in de taxi naar huis, maar valt per ongeluk in slaap. Wanneer ze wakker wordt, merkt ze dat ze niet thuis is, maar in de Jane Austen-klassieker.

In de film duikt Sarah op als ‘de Duchess’ in de Netherfield Ball-scene. Ze is gehuld in een prachtige antracietgrijze jurk met lange mouwen. Enne, acteren kan ze ook als de beste! De scene waarin Fergie opduikt, zie je hier.

Huidkanker

De surprise appearance van Sarah kwam een aantal weken nadat het treurige nieuws naar buiten kwam dat ze gediagnosticeerd is met huidkanker. “Ik kreeg de diagnose borstkanker in 2023, en dit jaar kreeg ik het bericht dat ik een melanoom had – een agressieve vorm van huidkanker. En als mijn artsen niet zo zorgvuldig waren geweest, had mijn situatie vele malen erger kunnen zijn”, aldus Fergie.

“Het was een druk 2023 en ik stelde mijn mammografie bijna uit, maar mijn zus Jane haalde me toch over om te gaan”, ging ze verder in haar bericht. “Nadat ik een mastectomie en een reconstructie had ondergaan, kon ik alleen maar hopen dat ik niets had. Daarom kwam de nieuwe diagnose huidkanker als een schok.”

Bron: HELLO! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws