Scheiding in Monaco: heeft Charlotte Casiraghi een nieuwe vlam?

'De prinses en de schrijver: liefde op klaarlichte dag', staat in koeienletters op de cover.

Never a dull moment in Monaco! Na jarenlang speculeren van de roddelpers over een scheiding aan ’t hof, bleken zij bíjna gelijk te hebben. Het zijn namelijk niet Charlene en Albert die er een punt achter hebben gezet, maar naar verluidt zou hun nichtje, Charlotte Casiraghi, haar huwelijk met Dimitri Rassam hebben beëindigd. En als kers op de taart zou ze zélfs alweer met een andere beau gespot zijn.

Scheiding

Volgens verschillende ingewijden in het Franse tabloid-circuit zou er dan toch echt sprake zijn van een scheiding in Monaco. Eind januari kopte het blad Voici groots met de woorden ‘Het is voorbij’, en naar verluidt zou het paar al langer een soort crisis doormaken. Volgens de verhalen was het de dochter van prinses Caroline die in december de knoop doorhakte.

De reden voor het einde van hun sprookje? Volgens Voici zou er in de agenda van de drukbezette producent Dimitri maar weinig tijd overblijven voor z’n echtgenote en gezinnetje. Zo schrijft het blad: “Dimitri, die één van de grootste Franse producenten is geworden, brengt zijn tijd door met werken. Ze hadden geen gezinsleven en dat viel haar (Charlotte, red.) erg zwaar.”

Nieuwe vlam

Nu heeft een ándere tabloid foto’s gepubliceerd van Charlotte Casiraghi met een man waarvan zij claimen dat het haar nieuwe vlam is. “De prinses en de schrijver: liefde op klaarlichte dag”, zo staat er in koeienletters op de voorpagina gedrukt.

Wie deze mysterieuze nieuwe minnaar dan is? Het zou gaan om Nicolas Mathieu, een Frans auteur die bekend is geworden met verschillende romans – onder meer de naar het Nederlands vertaalde De uitzichtlozen en Connemara. Volgens Paris Match kunnen de twee hun geluk met elkaar moeilijk onder stoelen of banken steken, en worden zij regelmatig op dates in Parijs gespot. Tja, de stad van de liefde – geen betere manier om met een poëet aan je zijde over je scheiding heen te komen, non?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

Franse roddelpers

Natuurlijk geldt dat we alle verhalen van de Franse roddelpers met een flinke korrel zout nemen. Zo hebben zij ook bijzonder lang volgehouden dat er trouble in paradise was voor Albert en Charlene, maar inmiddels weten we wel beter.

Zou het, nu Charlene zich met een waar charme-offensief aan een comeback waagt, kunnen zijn dat de tabloids simpelweg hun pijlen op de volgende Monegaskische prinses hebben gericht? Het zou ons niets verbazen.

Vooralsnog is er vanuit het Palais Princier niets bevestigd over een eventuele scheiding of nieuwe relatie. Hoe de vork precies in de steel zit? Daar zullen we wellicht nooit achterkomen. Wie weet wat er gebeurt in de straten van Parijs en achter de paleisdeuren van Monaco!

Bron: The New York Post, The Daily Mail, Voici, Paris Match | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws