Queen Camilla neemt kleinzoon Louis op de hak

De koningin deelde een vrolijk onderonsje.

Gisteren stond voor Queen Camilla in het teken van een uitstapje naar het Isle of Man. Hier stonden natuurlijk de standaard punten op de planning – wuiven, lachen, handjes schudden, je kent het wel – maar Camilla had ook de lachers op haar hand met een grap over kleinzoon Louis.

Isle of Man

Met haar echtgenoot nog in de lappenmand, was het gisteren alleen koningin Camilla die een kijkje kwam nemen op het Isle of Man. Zij had de eer om hier middels een zogenaamde ‘letters patent‘ de plaats Douglas officieel de status van stad te geven.

Origineel stond het bezoek gepland voor koning Charles, maar die moest vanwege medische redenen verstek laten gaan. Camilla nam de honneurs waar in een blauwe japon van Anna Valentine, met een matchende saffieren broche en blauwe Chanel-tas. Keurig en klassiek, zoals we Cam kennen!

Langs de route werd natuurlijk heel wat gekeuveld, mocht de koningin bloemen in ontvangst nemen, en poseerde ze zelfs voor enkele selfies met de aanwezigen.

Koningin Camilla Isle of Man selfie.
Beeld: NL Beeld

Louis

Langs de route stond ook kersverse moeder Rachael Hughes met haar vijftien weken oude tweeling Oliver en Louie in ultraschattige matchende outfits. Zij verklaarde achteraf dat de queen haar benaderde om de twins in hun blauwe jasjes te ‘bewonderen’. “Ze vroeg hun namen en zei dat het makkelijker wordt wanneer ze twee zijn”, aldus de dame, die tevens verklaarde dat Camilla er ‘fabulous‘ uitzag.

Tijdens het onderonsje zag de vorstin ook nog de kans om haar eigen kleinzoon subtiel op de hak te nemen. Bij het horen van de naam ‘Louie’ zou Camilla gereageerd hebben: “Ik heb een Louis-kleinzoon – daar heb je je handen vol aan!”

Ha! Wij denken hierbij natuurlijk meteen aan de kleine prins Louis…

Prins Louis Platinum Jubilee concert.
Beeld: NL Beeld

…Die zich keer op keer een vrolijke bengel toont.

Prins Louis bij Trooping the Colour 2023.
Beeld: NL Beeld

Of toch die andere Louis?

Het zou overigens ook maar zo kunnen zijn dat Cam hier refereerde aan haar ándere kleinzoon, de vijftienjarige Louis Lopes, het zoontje van dochter Laura Lopes. Hoewel de jongeman zich tijdens de Coronation het toonbeeld van plichtsbewustzijn toonde als Page of Honour voor z’n grootmoeder, kunnen we ons zo voorstellen dat ook hij als dreumes de nodige streken uithaalde.

Bron: The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..