Heeft prinses Olympia haar omstreden nieuwe vlam de deur gewezen?

'Hij werd op straat gezet door z'n vrouw toen zij z'n relatie met de prinses ontdekte', aldus insiders.

De Griekse monarchie mag dan niet langer zijn, maar de Griekse royals zijn alive and kicking. Vooral prinses Maria Olympia haalt regelmatig de headlines als model en socialite, en onlangs werd zij nog uitgeroepen tot ‘meest begeerlijke bachelorette’ door society-magazine Tatler. Nu zou de prinses echter een nieuwe vent aan de haak hebben geslagen, en dat is misschien maar goed ook!

Prinses Olympia

Lange tijd leek het erop dat Maria Olympia haar ware Jakob gevonden had in Peregrine Pearson, een Britse aristocraat die als erfgenaam de vijfde burggraaf van Cowdray zal worden. Afgelopen zomer werd het echter duidelijk dat Perry en Olympia een punt achter hun relatie hadden gezet. Sindsdien werd Perry regelmatig aan de zijde van actrice Sophie Turner gespot, en ook het liefdesleven van de Griekse prinses stond niet stil!

Nieuwe vlam

Zo zou de oudste dochter van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal namelijk meermaals gespot zijn met chef Thomas Straker. Volgens tabloidkrant The Sun zou Thomas met de prinses bij haar optrekje in Notting Hill gezien zijn, alwaar hij ‘z’n hoed afzette voor hij haar een flinke kus gaf’. Awww, wat een gentleman!

…Of misschien toch niet. Zo wist The Daily Mail te melden dat Thomas namelijk getrouwd was met zijn vrouw Davina, met wie hij twee kinderen deelt, die hem naar verluidt op straat gezet heeft toen zij ontdekte dat haar echtgenoot een scheve schaats reed met de Griekse schone.

“Dit is niet gewoon een verhaal over een zoete opbloeiende romance voor een prinses met een gebroken hart. Er zijn drie andere mensen wiens harten nu gebroken zijn: z’n vrouw en twee dochters die tot nu toe nergens genoemd zijn”, aldus een insider destijds.

Niéuwe nieuwe vlam

Of het door deze vermeende ontrouw komt, is niet zeker. Maar wat we wel weten, is dat Olympia de afgelopen tijd niet meer met de heer Straker gezien is. Zij lijkt hem alweer vergeten te zijn met dank aan de ‘hunky Argentijnse zakenman’ Martin Pacanowski.

De twee verschenen deze week samen op de rode loper van de National Portrait Gallery, en journalist Richard Eden zou via zijn ‘bronnen’ begrepen hebben dat de twee elkaar ‘al jaren’ kennen en het ‘erg goed met elkaar kunnen vinden’.

Het Spaanse blad Hola schrijft dat Martin een schathemelrijke zakenman is, wiens familie een reeks luxe hotels bezit. Ook zou hij goed bevriend zijn met niemand minder dan prinses Alexandra van Hannover, de dochter van Monegaskische prinses Caroline, en door de jaren al regelmatig evenementen bijgewoond hebben van de Griekse royal family. De beste man komt dus van goeden huize, én heeft voor zover wij weten geen gezinnetje dat hij gebroken achterlaat voor een fling met de prinses. Hoe dan ook een upgrade, wat ons betreft!

Bron: Tatler, Elle, Hola | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws