Prins William onthult prins Georges lievelingslied

Je zou het niet verwachten!

Recent was het Science Museum in Londen dé plek voor de Diana Legacy Awards, waar prins William onder andere een eerbetoon aan zijn moeder bracht. De awards staan volop in het teken van twintig personen van over de hele wereld, die elk een belangrijke bijdrage leven aan het weergeven van de drie kenmerken van het karakter van Lady Di.

wp_ad_camp_4]

Diana Legacy Awards

Tijdens zijn eerbetoon aan wijlen prinses Diana, vertelde William de drie kenmerken van het karakter van zijn moeder. “Moed, mededogen en toewijding.” Deze drie principes werden dan ook volop gevierd tijdens de Diana Legacy Awards.

Tijdens deze uitreiking, krijgen de winnaars allemaal de kans om een lied af te spelen wanneer zij het podium op komen om de prijs in ontvangst te nemen. En ook prins William mocht een nummer uitkiezen. Hij koos echter voor een ietwat ‘opvallend’ lied. Zo speelde hij het lied Thunderstruck van AC/DC. Mon dieu!

George zijn lied

Hier was echter wel een goede reden voor, zo vertelde de prins. “Dat is Georges lied.” Aha! Wills vertelde dat zijn oudste zoon groot fan is van rockmuziek, en dat AC/DC een van zijn lievelingsbands is. En dat heeft ‘ie niet van een vreemde! William heeft namelijk al eens eerder onthult dat hij zelf stiekem ook groot fan is van het muziekgenre.

Verborgen talent

Muziek is echter niet de enige passie die George heeft overgenomen van zijn familie. Zo heeft hij ook nog eens een verborgen talent. Zo schilderde hij afgelopen kerst een prachtig schilderij van een rendier in de sneeuw met twee vogeltjes. Royalty-fans waren verrast door de tekenkunsten van de kleine prins, en overlaadden hem online dan ook met complimenten.

Het is overigens geen verrassing dat prins George zijn weg weet met een kwast. Zo is koning Charles een fervent aquarellist en studeerde de prinses van Wales kunstgeschiedenis aan de St. Andrews University in Schotland – waar ze toevallig ook prins William tegen het lijf liep. Kortom, een creatieve familie!

Bron: Beau Monde archief, Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..