Kleindochter prinses Stéphanie viert eerste verjaardag in stijl

De kleine Grimaldi-telg groeit als kool!

Vandaag is het precies één jaar geleden dat de kleine Victoire Ducruet, het dochtertje van Louis en Marie Ducruet, het levenslicht zag. Hoe gaat het nu met ’t eerste kleinkind van oma Stéphanie?

Familie Ducruet

In november 2022 was het dan eindelijk zover: na eindeloze geruchten bevestigden Marie en Louis dat de schoondochter van prinses Stéphanie inderdaad voor het eerst zwanger was. Met een ludieke foto waarin hondje Pancake een hoofdrol had maakte het gelukkige stel het nieuws wereldkundig.

Voor de familie ging hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. Zo verklapte Louis in het voorjaar van 2022 al in Point de Vue dat er zéker over baby’s werd nagedacht: “De druk is hoog door mijn oma van vaders kant, mijn moeder, de moeder van Marie, haar twee broers en mijn zussen, die ons regelmatig de vraag stellen.”

Victoire

En begin april vorig jaar was er dan eindelijk een nieuwe Monaco-baby. Het grote nieuws werd allereerst gedeeld door niemand minder dan de oom van Louis, prins Albert himself. S.A.S. kondigde heel casually bij een hulpverleners-evenement aan: “Mijn neefje Louis Ducruet en zijn vrouw Marie hebben het plezier ouders te zijn van een kleine meid.” Daar gaat je wereldprimeur!

Enkele dagen later deelde Marie zelf enkele prachtige foto’s van de jongste Grimaldi-telg, en onthulde ze meteen de prachtige naam: Victoire.

Eerste verjaardag

Vandaag staat Marie in haar Instagram stories stil bij de eerste verjaardag van haar dochtertje. Zo deelt de trotse moeder een prachtige foto met haar kleine meid, met de simpele tekst: “Fijne eerste verjaardag mijn kindje.”

“Het is alweer 1 jaar geleden dat je in ons leven kwam om ons te vullen met geluk, hetzelfde geluk waarvan we niet wisten dat het bestond en waar we nu niet meer zonder kunnen”, begint ze haar liefdevolle bericht in de tweede Instagram story. “Je met de dag zien groeien, zo snel leren, het leven ontdekken…”, schrijft Marie.

De openhartige Marie laat ook doorschemeren dat zij zeker niet het hele jaar op een roze wolk heeft gezegen. “Dit jaar is zeker niet het makkelijkst geweest”, schrijft ze, “maar ik zou het voor niets ter wereld willen inruilen. We hebben zoveel geluk dat we jou hebben, mijn liefste, ik houd voor altijd van je, mijn meisje.”

Awww! Het is wel duidelijk dat Victoire in een bijzonder liefdevol nest opgroeit. Op naar de volgende verjaardag!

Bron: Instagram @marieducruet | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws