Elizabeth Hurley klapt uit de school over ‘ontmaagdingsgerucht’ prins Harry

'Het was absurd en bizar', aldus de actrice.

In zijn biografie Spare zijn we behoorlijk wat te weten gekomen over prins Harry. Zo onthulde hij dat hij op 17-jarige leeftijd is ontmaagd door een oudere vrouw. Royalty watchers wezen massaal naar Elizabeth Hurley, maar die schenkt nu klare wijn over de geruchten.

Pikante onderwerpen

We kunnen wel stellen dat in Harry’s memoires de nodige private en pikante onderwerpen de revue zijn gepasseerd. Van de verslechterde band met broer William tot zijn seksleven: er bleef weinig onbeschreven. Ook de ontmaagding van de prins kwam aan bod, en dat ging gepaard met een (zeker voor royal begrippen) nogal gedetailleerde beschrijving.

“Ze hield veel van paarden en behandelde me als een jonge hengst”, blikt Harry in Spare terug op zijn eerste sekspartner. “Het was een snelle rit, waarna ze mij op mijn achterwerk sloeg en weer wegstuurde om verder te grazen. En om het foute verhaal af te maken: het gebeurde in een grasveld achter een drukke pub”, aldus de prins.

Elizabeth Hurley

De omschrijving van deze mysterieuze dame was voor veel mensen aanleiding om Elizabeth Hurley te verdenken. Over de vraag of zij echt betrokken was bij de ontmaagding van de prins tastten we lang in het duister, maar inmiddels heeft Elizabeth herself op de geruchten gereageerd.

“Dat sloeg echt nergens op!”, aldus de actrice tegen Andy Cohen in Watch What Happens Live!. “Hij zei toch dat ze Engels was. Daarnaast was ze ouder dan ik en gebeurde het ook nog eens in Gloucestershire.” Ze verwijst het gerucht naar het rijk der fabelen, en benadrukt dat ze Harry überhaupt nooit heeft ontmoet. “Het was absurd en bizar.”

Goed: we zullen Elizabeth dus van het lijstje moeten strepen en de zoektocht naar deze geheimzinnige vrouw voort moeten zetten…

Bezoek aan het VK

Overigens heeft Harry zelf momenteel hele andere dingen aan zijn hoofd. Naar verluidt reist de prins binnenkort af naar het Verenigd Koninkrijk om een bezoek te brengen aan prins William en prinses Kate. “Na de diagnose van Kate zal prins Harry zeker stappen ondernemen om zijn broer en schoonzus te zien”, onthulde de Britse royalty-expert Tom Quinn onlangs. Toch verwacht hij hier niet veel van. “Maar als het gesprek doorgaat, zal het een korte en beredeneerde ontmoeting zijn. Er zal geen tijd zijn om moeilijke onderwerpen aan te kaarten.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws