Oeh la la: déze Belgische prins heeft een nieuwe liefde

L'amour!

Love is in the air voor prins Aymeric! De jonge Belgische royal is gevallen voor een knappe Brusselse die luistert naar de naam Gersende. Op Instagram worden al veelvuldig hartjes uitgewisseld door de tortelduifjes. Zoet!

Opfrisser

Mocht je door de bomen het bos de royals niet meer zien, even een kleine opfrisser: prins Aymeric is de zoon van de omstreden Belgische prins Laurent en prinses Claire. Voor hem werd zus Louise geboren, en met hem tweelingbroer Nicolas. Na hun achttiende verjaardag afgelopen december wisten we natuurlijk dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat de jacht op de tweelingprinsen zou beginnen, en inderdaad: een van de broers blijkt inmiddels al van de markt te zijn.

Insta-official

Prins Aymeric lijkt zijn hart te hebben verloren aan Gersende, een Franssprekende Brusselse die au moment (vermoedelijk voor haar studie) in Parijs woont. Het schijnt echt dikke mik te zijn, want volgens HLN hebben de tortelduifjes het zelfs al ‘Insta-official’ gemaakt.

Gersende dook op in een caroussel van de Belgische prins vol golf, wintersport en Ferrari’s, maar werd daar vervolgens ook weer uitgebonjourd – mogelijk door de storm nieuwsgierige aagjes (waaronder wijzelf) op haar Instagram-profiel. Die is inmiddels dan ook op privé gezet, maar gelukkig laat Aymerics nieuwe lover op TikTok nog wél van zich horen:

@bntgerselle l’aime♬ son original – Do you need a song ?

Match

Zij een Franssprekende fashionista met een glamoureus leventje in Parijs, hij een begeerlijke prins zonder al te veel royal verantwoordelijkheden en een zalig ogend societyleven: wij zien de match tussen deze prestigieuze tieners wel. Bovendien volgt zus Louise haar schoonzus in spé al op the gram, en zien we dus weinig aanleiding tot twijfel over de liefde van dit nieuwe royal koppel. Zal Cupido ook voor broer Nicolas binnenkort raak schieten?

Bron: All Things Amalia | Beeld: NL Beeld, Instagram @aymeric.debe, TikTok @bntgerselle 

Laatste nieuws