Lady Kitty verschijnt voor het eerst in openbaar na krijgen van dochtertje

Mom's out!

Lady Kitty Spencer is voor het eerst in het openbaar verschenen sinds ze vorige maand plots bekend maakte moeder te zijn geworden van een dochtertje. Ze woonde het 40-jarig jubileumfeest van Dolce & Gabbana in Milaan bij en zag er oogverblindend uit.

Moeder geworden

Terwijl iedereen in de ban was van het ‘Kate-kiekje‘ dat op Mothering Sunday geplaatst werd, was er nog een royal die een verrassende Instagram-post de wereld in slingerde. Het nichtje van wijlen prinses Diana deelde namelijk een video waarin ze met een klein meisje op haar heup over het strand paradeert.

“Het is de vreugde van mijn leven om jouw moeder te zijn, kleintje. Ik houd onvoorwaardelijk van je”, schreef Kitty bij de lieve video.

Mom’s out

Recent verscheen de kersverse moeder voor het eerst out in the open toen ze het jubileum van Dolce & Gabbana bijwoonde. Het Italiaanse modehuis ligt Kitty nauw aan het hart gezien ze sinds een aantal jaar ambassadeur is van het merk.

Ze zag er beeldig uit in een absolute stunner van een avondjurk −  lang, gedrapeerd tot de grond, met een diepe V-halslijn en een gewaagde dijhoge split.

NL Beeld / Action Press

Ze maakte de look af door haar blonde haar elegant op te steken en daarmee de aandacht te vestigen op haar opvallende diamanten halsketting en oorbellen, te samen met een zwarte kanten bralette. Plaatje!

Verrassing

Dat Kitty moeder werd van een kindje, heeft ze goed geheim gehouden. Niemand wist namelijk dat er een kleine op komst was. Afgaand op de eerste beelden die ze deelde, was de baby destijds al een paar maanden oud.

Ze werd tussen september 2023 en februari 2024 niet op fashion events gespot – wat verband zou kunnen houden met haar zwangerschap. Maar afijn, er zijn tegenwoordig natuurlijk meerdere wegen die naar het moederschap kunnen leiden. Hoe het precies zit, houden we vast nog tegoed!

Lady Kitty is de nicht in de eerste graad van prins William en prins Harry. Dat maakt dat haar dochtertje een achternichtje is van prinsjes George, Louis, Archie en de prinsesjes Charlotte en Lilibet!

Bron: Hello! Magazine, Archief | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws