Surprise: George, Charlotte en Louis hebben er een nichtje bij

Beschuit met muisjes!

Afgelopen weekend werd in het Verenigd Koninkrijk Moederdag gevierd. Hét uitgelezen moment voor Lady Kitty Spencer, het nichtje van wijlen prinses Diana, om wereldkundig te maken dat ze moeder is geworden.

Moeder geworden

Terwijl iedereen in de ban was van het ‘Kate-kiekje‘ dat op Mothering Sunday geplaatst werd, was er nog een royal die een verrassende Instagram-post de wereld in slingerde. Het nichtje van wijlen prinses Diana deelde namelijk een video waarin ze met een klein meisje op haar heup over het strand paradeert.

“Het is de vreugde van mijn leven om jouw moeder te zijn, kleintje. Ik houd onvoorwaardelijk van je”, schreef Kitty bij de lieve video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Lady Kitty is de nicht in de eerste graad van prins William en prins Harry. Dat maakt dat haar dochtertje een achternichtje is van prinsjes George, Louis, Archie en de prinsesjes Charlotte en Lilibet. Wat leuk!

Verrassing

Dat Kitty moeder werd van een kindje, heeft ze goed geheim gehouden. Niemand wist namelijk dat er een kleine op komst was. Afgaand op de eerste beelden die ze deelde, is de baby al een paar maanden oud.

Ze werd tussen september 2023 en februari 2024 niet op fashion events gespot – wat verband zou kunnen houden met haar zwangerschap. Maar afijn, er zijn tegenwoordig natuurlijk meerdere wegen die naar het moederschap kunnen leiden. Hoe het precies zit, houden we vast nog tegoed!

Bruiloft

Het is niet voor het eerst dat Kitty in de aanloop naar grootse mijlpalen in haar leven liever in de luwte blijft. Zo’n drie jaar geleden organiseerde zij haar bruiloft ook in het geheim. Ze trouwde toen met de 31 jaar oudere miljardair Michael Lewis.

Toch maakte dat het drie dagen durende feest niet minder spectaculair. De bruid droeg maar liefst vier verschillende japonnen, huurde een villa in hartje Rome af voor de feestelijkheden en nodigde de hele Londense high society uit voor een weekend vol chique diners, pre-party’s en afterparty’s. Alle ingrediënten voor een sprookjesbruiloft, al kwamen royalty-watchers van een koude kermis thuis.

Bron: Instagram @kitty.spencer, Archief | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws