Ahw! Meghan Markle en prins Harry delen kus na winst polowedstrijd

De polowedstrijd stond geheel in het teken van het goede doel.

Afgelopen vrijdag was het tijd voor prins Harry om zich van zijn sportiefste kant te laten zien. En aan support ook geen gebrek, want ook Meghan Markle was aanwezig om haar man aan te moedigen tijdens de wedstrijden. Harry ging er uiteindelijk dan ook met de winst vandoor, waardoor Meg hem beloonde met een kus.

Wedstrijden

Tijdens de Royal Salute Polo Challenge – een polowedstrijd georganiseerd door de liefdadigheidsinstelling van Harry, Sentable – nam Harry het op tegen zijn goede vriend Nacho Figueras. Het team van de prins won de eerste wedstrijd, hoewel Harry zelf geen doelpunt wist te maken.

Tijdens de tweede wedstrijd stond hij oog in oog met Nacho, waar de prins wél een doelpunt wist binnen te harken voor zijn team. Zijn team werd na de tweede wedstrijd dan ook bekroond tot kampioenen van de challenge. Maar niet alleen Harry en zijn team waren blij met de winst, ook Meghan stond hen hard aan te moedigen: “Goed gedaan, iedereen!”, klonk het.

Twee beloningen

Het was dan ook de taak vaan Meghan om de trofee uit te reiken aan haar man. Gehuld in een prachtige ivoorkleurige jurk van het merk Heidi Merrick, gestyled met hakken van Aquazzura en vintage Chanel-juwelen, paradeerde ze dolblij op het podium.

Meghan Markle Harry kus
NL Beeld

En als trotse vrouw kan je je man natuurlijk niet ‘alleen maar met een trofee belonen’. Een kus mocht dan ook zeker niet ontbreken op het podium. Ahw!

Meghan Markle Harry kus
NL Beeld

Sentable

Harry heeft in 2006 samen met prins Seeiso van Lesotho de liefdadigheidsorganisatie Sentebale opgericht. Sentable is een stichting die kinderen en jongeren in Zuid-Afrika steunt die te maken hebben gekregen met extreme armoede, ongelijkheid, hiv en aids.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws