Hoe gaat het nu tussen Máxima-hoofdrolspelers Martijn en Delfina?

De twee werden op de set van de populaire Videoland-serie stapelverliefd op elkaar.

Toen Delfina Chaves en Martijn Lakemeier voor de Videoland-serie Máxima in de rol kropen van tortelduifjes Máxima en Willem-Alexander, sprong de vonk ook op de set over tussen de hoofdrolspelers. Inmiddels hebben we het eerste seizoen in één teug uitgekeken en wachten we met smart op het vervolg. Waar we stiekem óók heel benieuwd naar zijn, is hoe het nu tussen Martijn en Delfina gaat.

Groot succes

Het allereerste seizoen van de serie Máxima zit erop en we kunnen wel stellen dat het een groot succes is. De Videoland-serie heeft alle records verbroken en is al aan meerdere landen verkocht. Mocht je het toch gemist hebben, dan praten we je graag even bij: Máxima is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van koningin Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Martijn is ontzettend blij met het succes van de serie. “Het is echt heel tof. Een heel breed publiek lijkt het heel tof te vinden”, zegt hij bescheiden voor de camera van Shownieuws. Of het succes nog iets voor zijn carrière gaat betekenen? “Nouja, dat is moeilijk om te zeggen, maar ik hoop het”, aldus de acteur.

Vonk overgeslagen

Niet alleen op het scherm spatten de vonken ervan af tussen Martijn en Delfina, ook in real life zijn ze ontzettend gelukkig samen. De vonk is overgeslagen op de set. “Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier”, zei ze daarover eerder tegen RTL Boulevard. Al gaf de actrice ook toe dat de opnames vaak ook lang duurden en dat ze echt hard gewerkt hebben. Gelukkig hadden de love birds veel steun aan elkaar. “Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden”, aldus de brunette. “En ja, er is een chemie tussen ons”, besloot ze toen. Aahw!

Latrelatie

De twee hoofdrolspelers zijn dus ook in het echt hartstikke verliefd op elkaar! Alleen is er wel een klein dingetje: Delfina woont namelijk in Argentinië en Martijn gewoon in Nederland. Maar ondanks dat de twee een latrelatie hebben, zijn ze nog steeds gelukkig samen, zo bevestigt Martijn aan Shownieuws. Of één van de twee al plannen heeft om te verhuizen? “Nee, we hebben daar niet echt een plan voor”, zegt hij. “We hebben het nog steeds leuk samen en we kijken ook heel erg uit naar het draaien van het tweede seizoen, want dat komt er ook aan. Dus dat eerst.”

Bron: Shownieuws, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws