Ahw! Prinses Charlene brengt een bezoekje aan de kraamafdeling in het ziekenhuis

Uiteraard was de prinses weer geheel in stijl gekleed.

Hooggeëerd bezoek voor een aantal pasgeboren baby’tjes in Monaco: prinses Charlene ging langs op de kraamafdeling van het Princess Grace Hospital Centre. En dat levert een aantal vertederende kiekjes op.

Kraamafdeling

Charlene is vicevoorzitter van het Monegaskische Rode Kruis, en vanuit die rol gaat ze jaarlijks op bezoek bij de pasgeboren baby’s in het Princess Grace Hospital Center in Monaco. Dit ziekenhuis is vernoemd naar wijlen prinses Grace, de moeder van prins Albert. Tijdens het bezoekje nam een kijkje bij alle newborns op de afdeling, en natuurlijk kon ze de kersverse ouders hartelijk feliciteren.

Op Instagram deelt het koningshuis een aantal mooie foto’s van deze bijzondere ontmoetingen. Hierbij schrijven ze: “Vrijdag 31 mei ging Hare Doorluchtige Hoogheid Prinses Charlène, vice-president van het Rode Kruis van Monaco, naar de kraamafdeling van het Princess Grace Hospital Center om de pasgeborenen te ontmoeten en de jonge ouders te feliciteren.”

Powersuit

Zoals we van Charlene gewend zijn, was ze ook bij deze aangelegenheid weer piekfijn gekleed. Hare Doorluchtige Hoogheid koos voor een zachtroze blazer en pantalon, die ze wel afgestemd lijkt te hebben op de roze outfits van het ziekenhuispersoneel. Haar ensemble, afkomstig uit de collectie van Ralph Lauren, maakt ze af met een wit t-shirt, nude kleurige hakken en elegante pareloorbellen.

Grand Prix

Normaal gesproken brengt de prinses dit bezoekje op Moederdag (26 mei in Monaco), maar dit jaar had zij op die dag even andere prioriteiten. Deze dag viel namelijk midden in het weekend van de jaarlijkse Grand Prix van Monaco.

Het hele weekend lang stond het microstaatje van de megarijken in het teken van de Formule 1. Uiteraard zijn prins Albert en prinses Charlene hier altijd nauw bij betrokken, en de overwinning van prinselijke buurjongen Charles Leclerc maakte dit tot een emotioneel weekend voor Hunne Doorluchtige Hoogheden. Als kind aan huis bij het prinselijk paar, is het niet heel gek dat zij flink meeleefden met de jonge coureur. Via hun officiële Instagram-account sprak het prinselijk hof dan ook van een ‘historische overwinning’ in het Prinsdom.

Bron: Hello!Magazine, Blauw Bloed Instagram @palaisprincierdemonaco, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws