Sarah Jessica Parker deelt behind the scenes foto van And Just Like That…

De opnames voor seizoen 3 zijn gestart!

Goed nieuws voor liefhebbers van And Just Like That… Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker laat namelijk weten dat de opnames voor seizoen drie in volle gang zijn! We moeten nog wel even wachten tot we het nieuwe seizoen kunnen zien, maar tot die tijd kunnen we hopelijk een beetje meegenieten achter de schermen.

Ready, set, roll

Veel over het nieuwe seizoen van de serie weten we nog niet, en veel laten de hoofdrolspelers er ook nog niet over los. Wel weten we één ding: het filmen van het derde seizoen is begonnen. Op Instagram laat Sarah Jessica Parker (Carrie) weten dat ze gisteren aan de twintigste dag van de opnames zijn begonnen. Ze deelde daarbij een foto waarbij ze uit haar trailer komt, fabulous as ever, en dat ze in de Upper West Side aan het filmen zijn. Meer details? Daar zullen we helaas op moeten wachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Nieuw seizoen

Nog voor de laatste twee afleveringen van het tweede seizoen waren verschenen, brachten de makers van de serie naar buiten dat er een derde seizoen zou komen. Leuk voor de fans, maar het verbaasde ze ergens ook. Tot dan toe leek het erop dat Carrie haar happy end zou krijgen met Aidan (John Corbett). Toch kwamen de creators met een twist – Aidan wilde de relatie met Carrie pas voortzetten wanneer al zijn kinderen volwassen zouden zijn. We vermoeden dan ook dat seizoen drie in zal gaan op hoe Carrie deze periode gaat overbruggen.

Exit

Of John Corbett in het derde seizoen te zien zal zijn? Daar is helaas nog niet zoveel over bekend. Wel weten we dat een aantal bekende gezichten niet zal terugkeren. Karen Pittman gaan we niet terugzien als Nya Wallace. De actrice speelt ook in The Morning Show en die serie vereist zoveel van haar tijd dat ze geen ruimte in haar agenda overhield voor de opnames van And Just Like That.

Daarnaast werd Che Diaz, gespeeld door Sara Ramirez, uit de serie geschreven. De meningen over waarom dit werd gedaan verschillen wel van elkaar. “Castingdirectors maken black lists van acteurs die hun steun betuigen aan Gaza, in de strijd tegen Israël zodat ze niet meer aan werk komen”, schreef Sara Ramirez op diens Instagram. De creators van And Just Like That… stelden echter dat er geen rol meer is weggelegd voor Che.

Overigens is er wel ruimte voor nieuwe gezichten. Zo liet Rosie O’Donnell weten dat zij een rolletje heeft in het nieuwe seizoen. Wie haar karakter precies is? Dat is nog even afwachten.

Bron: Elegance, Instagram @sarahjessicaparker | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws