Eloise van Oranje op date gevraagd op wel heel bijzondere plek

'Wat hangt er in de lucht in New York?', vraagt de gravin zich af.

Eloise heeft een paar maanden in New York gespendeerd voor haar studie, maar er is – óók voor royals – een tijd van komen en een tijd van gaan. En die tijd van gaan is inmiddels bijna aangebroken. Gelukkig houdt Eloise ons ook tijdens haar laatste dagen in The Big Apple goed op de hoogte van wat ze allemaal meemaakt. Zo werd de gravin onlangs bijvoorbeeld op date gevraagd op een wel heel bijzondere plek…

Updates vanuit New York

Van haar glamoureuze outfits tot kunstzinnige uitstapjes met haar ouders: Eloise deelt werkelijk alles wat ze meemaakt in New York op Instagram en TikTok. Inmiddels loopt haar Amerikaanse avontuur alweer bijna op z’n eind, maar op het nippertje maakt ze nog iets spannends mee. In haar nieuwste TikTok-video deelt de gravin namelijk dat ze in de sportschool op date is gevraagd door een onbekende.

@everyprofilenameistakenwhat’s in the air new york?♬ motherfucker – sar ᥫ᭡

Op date gevraagd

“Ik ben zojuist op date gevraagd in de sportschool”, schrijft Eloise bij het filmpje, waarop ze zich afvraagt wat er in de lucht zit in New York. Nou, misschien wel de liefde? Elo’s volgers reageren massaal op haar onthulling en vragen zich af wat ze met het verzoek heeft gedaan. “En, issie leuk?”, vraagt iemand. Een andere volger gaat er wat serieuzer op in en vraagt zich af wanneer je iemand vertelt dat je lid bent van het koninklijk huis. “Wanneer vertel je vrienden, of een date die je daar hebt leren kennen dat je een royal bent? En wat zijn de reacties als je dat doet?”

Tja, hier zijn wij ook wel benieuwd naar. Helaas heeft Eloise nog niet gereageerd. Hopelijk to be continued… 

Einde avontuur

Eerder deze maand liet Eloise weten dat haar avontuur in New York er alweer bijna op zit. “Aan de ene kant is het ongelooflijk snel gegaan. Het voelt alsof ik slechts twee weken geleden in NY aankwam, zonder enig idee wat me te wachten stond. Aan de andere kant is het ook langzaam gegaan. Ik geniet namelijk echt van elke dag en herinner me telkens weer om dankbaar te zijn van elk moment.”

Bron: Nouveau, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws