Carole Middleton heeft Assepoester-momentje bij Royal Ascot

Alleen een glazen muiltje ontbrak!

Gisteren vond dag twee plaats van de Royal Ascot, waarbij weer volop royals, schathemelrijke paardensportfans en andere feestgangers acte de présence gaven. Hierbij was er een bijzonder sprookjesachtig moment voor Carole Middleton!

Royal Ascot

Helden te paard, feestgangers die een wedje leggen, een hele hoop hoeden, én natuurlijk een hele hoop royals – dat is de Royal Ascot ten voeten uit. Elk jaar staat de Ascot Racecourse in het middelpunt van de belangstelling voor zowel fans van de paardensport als royalty watchers.

Ook dit jaar staat het evenement weer garant voor verschillende sfeervolle kiekjes en mooie momenten. Zo zagen we op dag één al hoe koning Charles een zoet gebaar maakte naar zijn rouwende achternichtje Lady Gabriella Kingston door haar uit te nodigen voor de traditionele Carriage Procession.

Schoonouders

Gisteren werden de familiebanden opnieuw goed zichtbaar. Dit keer waren namelijk ook Michael en Carole Middleton van de partij! Hoewel zij niet meereden in de Royal Procession vooraf, werden zij gedurende de middag wel gespot terwijl zij gezellig stonden te keuvelen met hun koninklijke schoonfamilie.

Bovendien trok één bijzonder zoet moment tussen prins William en zijn schoonmoeder de aandacht.

Embed from Getty Images

Elke glamourpoes kan je natuurlijk vertellen dat met je stiletto’s door ’t gras lopen geen makkelijke opgave is. Dit ondervond Carole aan den lijve toen zij als een ware Assepoester bijna haar pump verloor in het gazon van de renbaan. Gelukkig was daar prins William, die de moeder van prinses Catherine onmiddellijk een helpende hand bood.

Gouden tip: misschien kan Carole die handige hakbeschermers lenen waar Zara Tindall onlangs ook mee werd gespot?

Stijlvol

Naast dit sprookjesachtige moment, was er natuurlijk weer volop vorstelijke glamour. Koning Charles was dit keer niet van de partij, maar koningin Camilla was wel prominent aanwezig. Daarnaast woonden onder meer prinses Eugenie, prinses Beatrice, prins Edward, hertogin Sophie, en Mike en Zara Tindall de tweede dag van het vijfdaagse evenement bij. Uiteraard allen in zwierige, Ascot-worthy outfits!

Leuk detail: mocht die japon van prinses Beatrice je nu heel bekend voorkomen – dat kan kloppen! Afgelopen weekend droeg niemand minder dan de Duchess of Edinburgh namelijk exact hetzelfde Zimmermann-japonnetje tijdens Garter Day.

Wij snappen wel dat dit fleurige exemplaar populair is bij de Windsor-dames. Wie weet: wordt dit kleedje dé royal must-have van de zomer? Wij voegen ‘m in elk geval toe aan onze wishlist

Bron: The Daily Mail, Instagram @royalfashionpolice, Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws