Lady in red: Charlene is de koningin van de rode lippenstift

Charlene heeft een duidelijke favoriet!

Prinses Charlene heeft een leuk gezin, een fijne echtgenoot, en een schat aan designerstukken in haar garderobe hangen. Kortom: best een prima bestaan! Op Hare Doorluchtige kaptafel prijkt bovendien een indrukwekkende collectie rode lipsticks.

Buiten beeld

Anno nu zien we Charlene weer regelmatig haar opwachting maken bij allerhande evenementen in en rond Monte-Carlo. Maar tussen 2021 en 2022 was dat wel anders. Na een lang ziekbed keerde ze in maart 2022 terug in Monaco, en begon ze langzaam maar zeker haar royal duties weer op te bouwen.

Mooi rood is niet lelijk

Inmiddels is Char weer regelmatig van de partij bij evenementen in Monaco. Van gala tot sportevenement en van strandproject tot rode loper: het lijkt Char allemaal steeds beter te bevallen. En dat is te zien aan haar stralende looks!

Met enige regelmaat kiest zij bij deze verschijningen voor een knallend rood kleurtje op haar lippen. Bijzonder, omdat royal ladies hun make up doorgaans ingetogen houden. Rood past echter erg goed bij Charlene, dus we snappen haar voorliefde zeker.

2016, bij het Princess Grace awardgala. (Beeld: NL Beeld)
2016, samen met prins Albert op de Nationale Dag van Monaco. (Beeld: NL Beeld)
2018, bij de finale van de ATP Monte Carlo Rolex Masters. (Beeld: NL Beeld)
Charlene rode lippen
2020, bij het Monte Carlo Gala For Planetary Health. (Beeld: NL Beeld)
2022, bij de Grand Prix van Monaco (Beeld: NL Beeld)
2023, bij het Sainte Devote-rugbytoernooi. (Beeld: NL Beeld)
Charlene Fete Nationale 2023.
2023, bij het Fête Nationale. (Beeld: NL Beeld)

Veel variatie

Hoewel de kleur rood duidelijk Charlenes voorkeur heeft, zien we niet dat er één tint is die favoriet is. Soms gaat ze voor een dieprode tint, soms meer voor koraal en soms voor iets daartussenin. Het maakt ook niet uit, want alle roodtinten staan haar prachtig.

Bron: Glamour, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws