Glamour met een knipoog

Oeps! Dit zijn de grootste royal tour blunders van de Britse Hoogheden

Hoewel de Britse koninklijke familie het toonbeeld is van evenwicht en sereniteit, gebeuren er tijdens de royal tours ook wel eens ongelukjes... Oeps! Ach ja, kan de beste overkomen, non?

royal op tour

Hoewel de koninklijke reis van koningin Camilla en koning Charles, op 'slechts' één incidentje na, soepeltjes is verlopen, gebeuren er regelmatig ongelukjes tijdens de royal tours. Van prinses Diana tot prinses Kate - bijna alle Britse koninklijke dames gingen de mist in!

Meghan Markle

In 2018 waren Meghan Markle en prins Harry op royal tour in het zuiden van Azië. Tijdens de langverwachte aankomst in Tonga pronkte Meghan in een prachtige rode japon van Self-Portrait. Maar de hertogin had het label in de zoom van haar jurk kennelijk over het hoofd gezien, want niet alleen haar accessoires, ook het label sierde haar outfit! Oeps...

Embed from Getty Images

Lady Di

Zelfs de immer charmante prinses Diana maakt wel eens een misstap, letterlijk en figuurlijk. Tijdens haar bezoek aan Pakistan in 1991 viel ze namelijk van de vliegtuigtrap. Auw! Ze gleed uit en greep naar de leuning om zichzelf in evenwicht te houden. En alsof dat niet erg genoeg was, werd haar vlucht ook nog uitgesteld vanwege de regen en zorgde de harde wind voor schade aan haar rok. Awh! Wat zal Lady Di blij zijn geweest toen ze thuiskwam, na zo'n turbulent reisje.

Koningin Elizabeth II

Niet alle 'ongelukjes' zijn zo onschuldig. In 1981 overleefde koningin Elizabeth II een moordaanslag tijdens haar koninklijke bezoek aan Nieuw-Zeeland met prins Philip. In 2018 werden documenten vrijgegeven die ingaan op de details van het voorval. Daarin staat dat de toen 17-jarige Christopher Lewis op Elizabeth schoot toen ze haar auto verliet, onderweg naar een wetenschapsbeurs. Gelukkig was de kogel te ver weg om de koningin te verwonden - ze bleef ongedeerd. Dat had natuurlijk heel anders kunnen eindigen!

Embed from Getty Images

Prinses Anne

De Britse prinses Anne maakt ook wel eens een glijer... In 2007 ging ze onderuit tijdens haar bezoek aan Guernsey. Oeps! Gelukkig wist ze snel overeind te komen. "Ik kan beter alleen opstaan, dank je wel!", zei ze nog, en de Hoogheid liep verder alsof er niks was gebeurd. Heerlijk nuchter! Maar ja, wat moet je ook anders?

Prinses Kate

De prachtige moeder én prinses Kate ging de mist in toen ze in 2014 in Nieuw-Zeeland aankwam. Met haar zoontje, prins George, op de arm, stapte ze uit het vliegtuig in een prachtige kersenrode japon. Wat ze waarschijnlijk niet had zien aankomen, was de harde wind - haar jurk waaide omhoog op de trap naar beneden! Oei, zo'n Marilyn Monroe-scène willen we natuurlijk liever voorkomen.

Of het nu gaat om een ​​rok die in de wind omhoog waait, een onhandige val of een ​​ernstiger schandaal - de Britse royals blunderen ook wel eens! Gelukkig, het zijn tenslotte ook maar 'gewoon' mensen...

Royalty
  • HELLO!
  • NL Beeld