Wauw: Marly van der Velden deelt kiekje uit oude doos

Herken jij de actrice?

Actrice Marly van der Velden is nu schoonheid om te zien, maar vroeger was ze ook ontzettend schattig. Volgens fans van de actrice is Marly geen spat veranderd van haar jeugdfoto’s. Wat vind jij: herken jij de actrice nog terug?

Nina Sanders

In de soap Goede Tijden, Slechte Tijden speelt ze al sinds 2005 de rol van de rijke en verwende Nina Sanders, de dochter van Ludo. Marly van der Velden is in het echt gelukkig een stuk volwassener dan haar GTST-alter ego. Zo heeft ze al vijftien jaar lang een relatie met Mike Meijer – in tegenstelling tot Nina die de ene na de andere fling heeft.

Gelukkig gezinnetje

Marly en Mike ontmoetten elkaar op de soapset, waar Mike opnameleider was. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en zijn de twee ontzettend hecht. Ze heeft er dan ook nooit een geheim van gemaakt dat ze niets liever wil dan oud worden met haar grote liefde. “Of dat nu getrouwd is of niet. We vormen een heel hecht gezin”, vertelde ze begin 2023 aan Story.

Hoe dan ook zit het qua gezinsgeluk wel goed voor Marly en Mike! Samen hebben zij drie kinderen: Sammy Rose, geboren in september 2014, en Jacky-Rey, geboren in oktober 2017. In 2021 werd het gezin bekroond met de geboorte van zoontje Jimi-Jones.

In het huwelijksbootje

Of de bruiloft ooit gaat plaatsvinden? “Kinderen heb ik ook altijd belangrijker gevonden dan een huwelijk. Vanwege de kids ben je voor altijd aan elkaar verbonden. Een ring kun je weer afdoen”, vertelt Marly. Wel zijn er al plannen gemaakt voor de toekomst, al moet Mike daar nog wel wat voor doen. “‘Ik weet zeker dat Mike en ik gaan trouwen. Ik heb ook het gevoel dat de dag dat we gaan trouwen steeds dichterbij komt. Maar ik vind dat hij mij moet vragen”, aldus de actrice.

Maar hoe zag de kleine Marly er vroeger zelf eigenlijk uit? Dat zie je op de volgende pagina!

Laatste nieuws