Dit is het schattige koosnaampje van William voor zijn Kate

Royals staan altijd in de schijnwerpers. Als er een prinsje of prinsesje is geboren dan wordt de naam al gauw bekend gem...

Royals staan altijd in de schijnwerpers. Als er een prinsje of prinsesje is geboren dan wordt de naam al gauw bekend gemaakt en brengen ze officiële babyfoto’s naar buiten. Toch weten de royals hun privéleven goed geheim te houden. Heel af en toe komen we te weten wat er zich achter de paleiselijke deuren afspeelt, zoals met paleishamster Marvin.

De Britse royals zijn misschien wel het meest afgeschermd als het om hun privéleven gaat. Toch is er een saillant detail over William en Kate’s relatie naar buiten gekomen. Het koosnaampje van het koninklijk paar is namelijk bekend geworden!

William en Kate tonen niet zo vaak affectie in het openbaar, maar het was de toeschouwers van de Chelsea Flower Show waar het koninklijk paar aanwezig was niet ontgaan hoe ze elkaar noemden. Verschillende mensen hoorden hoe William aan Kate vroeg of ze ook een gebreide bloem wilde maken. De royals bezochten de show namelijk om 300.000 gebreide bloemen bij het Royal Hospital Chelsea te bekijken.

Prins William zei: “Could you make one of these, darling?”. Even later wees hij naar een plant en vroeg welke soort het was, waarop Kate antwoordde: “Darling, we’ve got that.” De prins en de hertogin noemen elkaar dus darling. Zo schattig!

Lees ook: de beste quotes van William en Kate over het ouderschap

Laatste nieuws