Wil je ook weer een stralende huid en glow?

Na het vele binnen zitten en het grauwe weer de afgelopen tijd, kan iedere huid wel een frisse oppepper gebruiken.

Hét adresje voor de nodige boost en een stralende glow.

Begin deze maand opende BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) weer volledig haar deuren en kun je er terecht voor alle behandelingen die je huid lenteproof maken. Na het vele binnen zitten en het grauwe weer de afgelopen tijd, kan iedere huid wel een frisse oppepper gebruiken.

Een absolute must

BLOY Institute staat bekend om haar optimale kennis op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. De uitgebreide en inmiddels iconische huidscan die BLOY uitvoert – gratis in te plannen – is een absolute must en start voor een optimaal verzorgingsplan. Door middel van de scan wordt in de huid gekeken en heel precies de dikte van het huid collageen in kaart gebracht. De scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van de huid en ook van de diepere lagen die met het blote oog niet gezien worden. Na deze scan kan bijvoorbeeld een populaire fruitzuurpeeling of mesotherapie geadviseerd worden. Ja, deze termen moesten ook wij even opzoeken, komen ze:

De populaire fruitzuurpeeling is de perfecte behandeling om weer stralend voor de de dag te komen, met letterlijk een hernieuwde huid. Bij een fruitzuurpeeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte. Een fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing en de celvernieuwing is weer verantwoordelijk voor huidverjonging. Ook mesotherapie is een echte skinbooster. Middels hyaluronzuur wordt vocht in de huid gebonden waardoor de huidconditie optimaal wordt gehydrateerd. Deze behandeling geeft een natuurlijke lente ‘glow’.

Top 4 behandelingen

  • QMS Facial

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer 'op te vullen met collageen'. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat er gebruikt gemaakt wordt van injectietechnieken. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen en zorgt voor de stimulering van de aanmaak van collageen. En dat is wat je wil aangezien collageen met 70% een hoofdbestanddeel van het bindweefsel in je huid is. Ook is het verantwoordelijk voor zowel haar stevigheid als elasticiteit. Zeg hallo tegen een stevigere, gladdere en stralende huid!

  • Skinpen

De SkinPen is een medische micro-needling systeem. Het is tevens goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne littekens. De behandeling is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen. Effectief tegen het verminderen van acne littekens en pigmentvlekjes.

  • ME LINE

Chronische zonschade, maar ook trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen en een thuispakket. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie. Lees meer via deze link.

  • EM Body-tight

Dé behandeling om de spiermassa te vergroten en strakker te worden. Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om je spiermassa te vergroten en je vetpercentage af te laten nemen. Gedurende de behandeling worden het spierweefsel en de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dat bijna 100%. Wow! De behandeling zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

Meer weten over BLOY Institute en hun behandelingen? Ga dan naar bloyinstitute.com

Bron: BLOY Institute | Beeld: iStock

Laatste nieuws