Deze bijnaam heeft prins George voor zijn vader, prins William

Weer eens iets anders dan 'papa' of 'pap'.

De kinderen van Kate Middleton en prins William noemen hun vader natuurlijk gewoon 'papa' of 'pap', maar prins George heeft blijkbaar ook nog een andere bijnaam voor de hertog bedacht.

Nieuwe variant

De royal family was een aantal jaar geleden aanwezig bij een voetbalwedstrijd van Leicester City, waar Williams bijnaam voor het eerst ter sprake kwam. Volgens PEOPLE vroeg een voetbalfan, Fiona Sturgess, destijds aan Kate hoe het met haar drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis ging.

Fiona vertelde verslaggevers later: “Kate zei dat William gisteravond met de kinderen aan het voetballen was en een van hen zei, ik denk dat het George was, 'Ga je morgen voetballen, Pops?'” Aha!

Andere bijnamen

'Pops' is echter niet de enige bijnaam in huize Cambridge. Hertogin Kate houdt dingen graag simpel. Zo ook de bijnaam die ze haar manlief heeft gegeven. Tijdens een bezoek aan de Chelsea Flower Show in 2016 riep de hertogin in grote opwinding: “Babe, die bloemen hebben wij. We hebben er heel veel.”

Ook William heeft een liefkozende bijnaam voor zijn vrouw, hij noemt haar graag lieveling of poppet. Het team achter de Cambridges noemt Kate meestal 'MC' voor 'Mother Cambridge' sinds de komst van prins George.

Lees ook: Dit is het onverwachte koosnaampje dat de kinderen van Kate en William aan Camilla geven

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws