Prinses Anne is nogal zuinig wat betreft visite

Een toetje? Die mag je in de auto opeten als je bij Anne op bezoek bent.

Een leven lang in de royal schijnwerpers heeft er niet toe geleid dat prinses Anne alleen van sterrenchefs en gangenmenu's gediend is. Sterker nog, wanneer ze zelf eters over de vloer heeft, schijnt de princess royal zich er het liefst zo makkelijk en goedkoop mogelijk van af te maken.

Ingevroren eten

De prinses houdt heus wel van lekker eten. Anne is zelf dol op een verse gerookte haring, of een heerlijke fazant met slagroom en Green Label Mangochutney. Maar wanneer ze visite in haar koninklijke stulpje heeft, staan er heel andere dingen op het menu.

De prinses serveert haar gasten naar eigen zeggen graag varkenspasteitjes en 'alles van Fray Bentos' – een supermarktmerk van ingeblikt vlees – volgens MailOnline. Hetzelfde artikel vermeldde ook dat gasten gerechten kunnen verwachten gemaakt van gekookte aardappelen, erwten of sperziebonen, 'als het maar snel ontdooit'.

Toetje

Het voorgerecht slaat Anne liever over wanneer er gasten mee eten. 'Tijdsverspilling', zo noemt ze dat nu. En het toetje? Die geeft ze haar bezoek het liefst mee naar huis. Anne heeft namelijk liever niet dat haar gasten blijven hangen en daarom geeft ze een toetje mee voor 'onderweg'. “Men wil tenslotte dat iedereen uiterlijk om 21.15 uur het huis uit is”, zei prinses Anne. “Als dessert geef ik ze een choco-ijsje om in de auto op te eten.” Een toetje dat voor 20 cent per stuk in het vriesvak van de supermarkt te vinden is, dus. Laat bezuinigingen op het Koningshuis maar aan Anne over…

Beeld: BrunoPress

Bron: Express | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws