Prinses Charlene woont toch weer bij man en kinderen: ‘Erg blij om terug te zijn’

En dat terwijl vorige week nog werd gezegd dat ze niet in het paleis verbleef.

Prinses Charlene werd vorige week weer heugelijk ontvangen in Monaco, nadat ze een half jaar in Zuid-Afrika verbleef vanwege gezondheidsredenen. Of haar terugkeer ook betekent dat de prinses haar oude leven weer kan oppakken? Daar kleven volgens schoonzus Chantell Wittstock nog wat haken en ogen aan.

Herenigd

Afgelopen maandag werd prinses Charlene eindelijk weer herenigd met haar gezin. De vorstin van Monaco verbleef vanwege medische redenen maandenlang in Zuid-Afrika en kon (of wilde?) niet terugkeren naar het paleis. Alle geruchten over een huwelijkscrisis werden keer op keer in de kiem gesmoord door het paleis. Op de foto's zagen we een happy hereniging waarbij Charlene haar echtgenoot Albert en kinderen Jacques en Gabriella weer in de armen sloot. Maar ondanks deze blije terugkeer lijkt de royal soap nog niet voorbij. Chantell Wittstock, de schoonzus van Charlene, stelde namelijk dat de prinses helemaal niet op het paleis zou gaan wonen, al lijkt ze die woorden nu toch weer terug te nemen.

Familie

Voordat Charlene aan het begin van dit jaar naar Zuid-Afrika vertrok, werd al bekend dat ze er een eigen appartementje in Monaco op nahield. Een flatje met twee slaapkamers, boven een chocoladewinkel op 300 meter afstand van het paleis. Volgens schoonzus Chantell was het nog niet helemaal duidelijk of Charlene hier zou intrekken of niet. Toch lijkt het er nu op dat de prinses misschien toch wel weer in het paleis is gaan wonen.

Tegen het Zuid-Afrikaanse Channel24 zei Chantell, die getrouwd is met de broer van de prinses, Sean Wittstock, namelijk het volgende: “De prinses is erg blij om weer thuis te zijn bij haar familie. Ze zal bij haar man en kinderen blijven”, aldus Charlenes schoonzus. Betekent dit dat de prinses dan wel weer op het paleis woont bij manlief Albert en hun kinderen? De berichten blijven tegenstrijdig!

Bron: Hello magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws