Even kennismaken: Lady Marina Windsor

Een zeldzaam kiekje van een ver familielid van de Royal Family.

Lees ook

Lady Marina Windsor, de oudste dochter van George Windsor en Sylvana Tomaselli, is het jaar familiair begonnen. Op Instagram deelt ze een kiekje met haar oudere broer, Edward. Wat lijken de twee op elkaar!

Achternichtje

Misschien doet de naam ‘Lady Marina Windsor’ niet meteen een belletje rinkelen. Het wordt waarschijnlijk wat helderder als we zeggen dat de 29-jarige dame een achternicht van Queen Elizabeth is. We zien niet vaak persoonlijke beelden van haar voorbijkomen, maar ze heeft nu een bijzonder familiekiekje gedeeld. Op de foto is Marina te zien samen met haar broer Edward, oftewel Lord Downpatrick. Ze waren op pad voor een winter walk en besloten te poseren voor een broer-zus-kiekje. Allebei zijn ze uitermate goed uitgerust tegen de Engelse temperaturen met een dikke jas en een sjaal. Ook draagt Marina een baret in een bijzondere, behoorlijk felblauwe kleur. De foto krijgt een aantal zeer enthousiaste reacties, waaronder “Prachtige mensen” en “Ik hou van deze foto!”. Maar wie zijn deze Windsors nu precies?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @marinacwin

Niet meer in de lijn voor de troon

De ouders van Marina zijn George Windsor en Sylvana Tomaselli (graaf en gravin van St Andrews). Zij trouwden in 1988 in Schotland en kregen samen drie kinderen: Edward (1988), Marina (1992) en Amelia (1995). Zowel Edward als Marina zijn uit de lijn van de troonopvolging verwijderd, omdat ze ervoor kozen om bij de Katholieke Kerk te gaan. Daarmee maakten ze dezelfde keuze als hun grootmoeder (de hertogin van Kent) en hun oom (Lord Nicholas Windsor). Amelia is de enige die nog wél recht zou hebben op de troon. Ze staat echter op plek 43, dus de kans dat ze ooit koningin van Engeland wordt, is nagenoeg nihil.

Geen gezamenlijke foto’s

Hoewel Marina zelf niet zo vaak in de schijnwerpers staat, zien we haar zusje wel geregeld voorbijkomen. Amelia Windsor is actief in de modewereld. Ze loopt momenteel modeshows voor Dolce & Gabbana. Soms doen Amelia en Marina samen een fotoshoot, zoals afgelopen zomer voor het merk Laura Green. Toch zien we amper foto’s van de twee samen op hun Instagram-pagina’s voorbijkomen. Ze plaatsen allebei voornamelijk foto’s met hun vriendinnen. Ook Edward waagt zich nooit aan foto’s met zijn familie. Het maakt het leuke familiekiekje van Marina en Edward extra bijzonder.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde, Pure Wow | Beeld: BrunoPress, Instagram Marina Windsor

Laatste nieuws

Zie ook