Waar is de oudste dochter van prins Albert gebleven?

Jazmin Grace Grimaldi neemt een drastisch besluit.

Lees ook

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert, stuurde iedere dag wel een paar Instagramfoto’s of -filmpjes de wereld in. Maar nu is het verrassend stil…

Bye bye Instagram

De 29-jarige dochter van prins Albert van Monaco is normaal gesproken áltijd online. Jazmin gaf ons op Instagram bijna dagelijks een inkijkje in haar semi-royal leventje. Zo hebben we onder andere een zeldzame foto van haar halfbroer Alexandre Grimaldi-Coste en een nóg zeldzamer kiekje van alle vier kinderen van prins Albert bij elkaar aan Jazmins aanwezigheid op social media te danken. Maar die goed gevulde Instagram feed is nu verleden tijd. Jazmin heeft onlangs alle foto’s van haar account verwijderd, met uitzondering van één portret. Wat is er gebeurd?

Digital detox

Naast het verwijderen van bijna al haar foto’s heeft Jazmin ook alle gegevens op haar profiel verwijderd. In een Instagram Story geeft de actrice een summiere verklaring voor haar besluit om van de radar te verdwijnen. “Sociale media pauze in februari. En misschien wel langer. Vrede en liefde, iedereen!”

Schone lei

Jazmin Grace wist een paar weken geleden nog ontzettend veel bezoekers naar haar profiel te krijgen door de allereerste foto te delen waarop ze te zien is met zowel haar halfbroer Alexandre als de andere twee kinderen van prins Albert: prinses Gabriella en prins Jacques. Volgens de geruchten was prinses Charlene not amused na het zien van dit gezellige familieportret dat tijdens haar lange afwezigheid genomen is. Kwade tongen (en de exen van prins Albert) beweren dat Charlene niet bepaald dol is op haar ‘stiefkinderen’ Jazmin en Alexandre. De foto werd na een tijdje dan ook offline gehaald. Zou Jazmin al haar foto’s hebben verwijderd om de goede vrede binnen de Grimaldi-familie te bewaren? Of wil ze ‘gewoon’ met een schone lei beginnen nu haar dertigste verjaardag voor de deur staat?

Focus op haar carrière

Het is niet de eerste keer dat de actrice en zangeres een grote online schoonmaak houdt. In de herfst van 2020 haalde ze ook al de bezem door haar Instagramaccount om haar pagina een stukje professioneler te maken en zich meer te richten op haar showbizzcarrière. Ook nu zou het goed kunnen dat Jazmin de focus weer op haar werk in plaats van haar privéleven legt. Binnenkort is de kleindochter van Grace Kelly namelijk voor het eerst in de bioscoop te zien met een rolletje in de film The Chelsea Cowboy.

Afwachten maar, of prins Alberts dochter in maart inderdaad terugkeert naar het internet, of dat ze haar 32 duizend volgers nog eventjes laat wachten…

Bron: Elle FR, Point de Vue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook