Wauw: Nick Schilder laat afgetraind lichaam zien

De zanger is onherkenbaar!

Lees ook

Nick Schilder heeft de afgelopen periode het roer omgegooid en is veel gezonder gaan leven. Op Instagram deelt hij de reden waarom hij dit heeft gedaan én wat het resultaat is. Fiet fieuw! 

New cover, new Nick

De nieuwste coverster van Men’s Health is niemand minder dan – you guessed itNick Schilder. En wie op de cover van dit blad wil verschijnen, moet flink aan de bak om zichtbare spierbundels te kweken. De zanger gooide zijn lifestyle de afgelopen tijd dan ook compleet om: hij werd veganist en ging vijf keer per week trainen. Daarnaast liet hij elke drie weken zijn bloedwaardes afnemen bij een gespecialiseerd bureau, zodat zijn voedingsschema’s perfect zouden aansluiten. Nick viel hiermee maar liefst veertien (!) kilo af.

Zo’n transformatie in coronatijd – waarin de sportscholen een flinke tijd gesloten waren – was niet bepaald makkelijk. Nick weet inmiddels dan ook alles van workouts at home. Daarnaast had hij geen personal trainer, maar wel iemand die hem op afstand begeleidde.

Afgetraind lichaam

Hard work pays off, dat blijkt wel uit de coverfoto. Met zijn brede schouders, gespierde armen en sixpack ziet Nick er sterker uit dan ooit. Op Instagram laat de Volendamse zanger zijn afgetrainde lichaam dan ook voor zich spreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

Ripped Schilder

In no time stromen de verbaasde reacties en complimenten over Nicks physique onder de foto binnen. Zo reageert Bas Smit met “Niet normaal 👏🔥” en heeft Kraantje Pappie gelijk een nieuwe bijnaam voor de zanger: “Ripped Schilder.” Monique Smit wil het resultaat wel even in het echt bekijken: “Hallo zeg!! Ik kom morgenochtend even een kopje suiker lenen.”

Ook Kirsten Schilder is natuurlijk enorm trots op haar hubby. “Niet normaal, zo trots op jou 😍❤️”, schrijft ze onder de foto. Al mist ze zijn oude lichaam ook wel een beetje, vertelt ze aan RTL Boulevard. Want ja, die gespierde armen liggen eigenlijk helemaal niet zo lekker. Een paar kilootjes erbij zou Kirsten dan ook helemaal niet erg vinden. Nu die cover toch gehaald is…

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook