Prins George verschijnt voor het eerst sinds tijden weer op het toneel

En iedereen heeft het maar over één ding.

Lees ook

Afgelopen zaterdag was er een bijzondere rugbywedstrijd in Twickenham stadion. Niet alleen omdat Engeland tegen Wales moest spelen (= ruzie in huize Cambridge), maar omdat prins George voor het eerste in zijn leven bij een rugbywedstrijd aanwezig was. En dat leverde leuke plaatjes op!

Prins George

Met een vader die beschermheer is van de Engelse rugbyteam en een moeder die beschermvrouw is van het Welshe rugbyteam, kan het niet anders dat er koninklijk bezoek aanwezig was tijdens een wedstrijd tussen Engeland en Wales. Toch waren het niet de hertog en hertogin van Cambridge die de show stalen, maar hun 8-jarige zoon George. De prins was namelijk gezellig met zijn ouders meegegaan. Heel bijzonder, want het was alweer een tijdje lang geleden dat de prins in het openbaar verscheen.

De concurrentie tussen William en Kate was misschien groot, maar dat mocht voor prins George de pret niet drukken. De prins werd namelijk lachend en juichend gespot in Twickenham stadion. Voor de gelegenheid droeg hij een pufferjack in rood en blauw, met een overhemd en wollen trui. Wil dit zeggen dat hij net als zijn moeder voor het Welshe team is? Rood is namelijk de kleur van Wales.

Prins-george-kate-middleton
Een gespannen prins met zijn moeder. Zal het Welshe team achterstaan? Bron: ProShots
Prins-george-kate-middleton
Prins William legt nog even aan zijn zoon uit voor welk team hij eigenlijk moet juichen. Bron: ProShots

Gegroeid

Toch was het niet Georges verdeeldheid tussen ma en pa Cambridge waar iedereen het over had. De prins is namelijk enorm gegroeid sinds de vorige keer dat we hem zagen. Op Twitter schrijft een fan: “Geweldig om ze weer samen te zien. Prins George wordt zo groot!” Een andere fan grapte: “Sinds wanneer is prins George zo lang?”

Maar ook de manier waarop hij stond te juichen zorgde voor veel reacties. Veel fans zagen namelijk hoeveel de kleine prins op zijn vader lijkt. “Prins George lijkt op prins William, ze hebben zelfs hetzelfde postuur. En hij is zo groot”, schrijft een andere fan. We moeten zeggen dat hij steeds meer op zijn vader begint te lijken!

Met twee ouders die beiden een favoriet hebben, zal er onderling vast veel rivaliteit zijn. We zijn vooral benieuwd voor welk team de kleine prins was: het team van mama of het team van papa?

Bron: Hello! | Beeld: ProShots, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook