Zo ziet de knappe vriendin van Mart Hoogkamer eruit

Wat een prachtige verschijning!

Lees ook

Mart Hoogkamer staat, naast zijn opzwepende muziek, bekend om zijn brede lach. Maar wie zorgt er eigenlijk voor die grote glimlach op zijn gezicht? Wellicht is het zijn vriendin Jennifer, met wie hij een gelukkig koppel vormt. Benieuwd hoe deze knappe verschijning eruitziet? Lees dan snel verder. 

Mart Hoogkamer

Een jaar geleden had je wellicht nog nooit van Mart Hoogkamer gehoord, maar inmiddels is het een bekende naam in de muziekbusiness. De 23-jarige zanger is dankzij zijn zomerhit ‘Ik Ga Zwemmen’ niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. In het nummer zingt hij over een meisje dat hij wil veroveren, maar dat is inmiddels niet meer nodig. In real life is onze Mart namelijk al voorzien van een vriendin. Oeh la la!

‘Meisje met wie ik ga trouwen’

De vriendin van de zanger is Jennifer van Ooijen. De prachtige brunette is 27 jaar oud, komt uit Brabant en heeft sinds haar zeventiende een eigen kledingboetiek, Kenza in Rosmalen. Daarnaast is de beauty ook bezig als make-up artist en heeft ze meer dan 35 duizend volgers op Instagram. Mart en Jennifer zijn anderhalf jaar samen. “Net nadat het filmpje viral ging waarin ik op het strand ‘Unchained melody’ aan het zingen was”, vertelde de zanger onlangs in Beau Monde over hun ontmoeting. Jennifer: “Die had ik niet gezien. Ik had zijn naam wel eens gehoord, maar kende geen enkel liedje van hem.” Mart: “Dat vond ik heel leuk. Jen is heel nuchter. Roem interesseert haar niet. Geld ook niet. Als ik ergens een groot bedrag aan uitgeef, is ze de eerste die zegt dat het belachelijk is. Een vriend van me liet een Instagram-filmpje van haar zien, waarop ze aan het zingen was: moet je kijken, wat een kanjer. Ik riep toen dat dit het meisje was met wie ik zou gaan trouwen. Ik stuurde haar een berichtje dat ze zo’n goede stem heeft. Weet je wat ze terugstuurde? Jij niet!”

Memorabele date

Daarna bleef het een paar dagen stil, maar niet omdat Mart was afgehaakt. Mart: “Zoiets moois laat je niet schieten. Op onze eerste date gingen we uit eten en naar de bioscoop. In Waalwijk, want ze wilde niet in haar eigen woonplaats met me gezien worden. Mijn auto had ik bij de Albert Heijn gezet. Toen de film afgelopen was, rond middernacht, bleek de parkeerplaats gesloten te zijn. Ik heb toen gebeld naar een nummer dat ergens hing en kreeg te horen dat ik ‘morgen de eerste’ zou zijn. Ik hotels bellen, maar alles zat vol. Weer contact gezocht met Albert Heijn, waarop iemand ons kwam helpen. Het was op alle fronten een memorabele avond!”

Volgens Jennifer, die behalve knap ook nog superaardig is, is hun relatie succesvol omdat ze elkaar goed aanvullen. “Wat ik te weinig heb, heeft hij te veel en andersom.” Mart: “Ik zit bijvoorbeeld erg hoog in mijn energie, ben een stuiterbal. Zij is rustig. En heel lief. Als ik niet lekker in mijn vel zit, word ik in de watten gelegd. We kunnen overal over praten.”

Op de volgende pagina delen we een aantal kiekjes van Marts knappe vriendin.

Laatste nieuws

Zie ook