Deze lieve foto van Meghan heeft prins Charles in zijn woonkamer staan

Dat prins Charles nog altijd een plekje in zijn hart heeft voor schoondochter Meghan Markle, blijkt wel uit zijn home deco.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag op 8 maart nodigde hertogin Camilla een aantal inspirerende vrouwen uit in haar koninklijke stulpje Clarence House. Nu de officiële foto’s daarvan zijn vrijgegeven, krijgen we meteen een inkijkje in de woonkamer van prins Charles en Camilla. En daarbij ontdekken royaltyfans – met vergrootglas – dat prins Harry en Meghan Markle nog altijd een prominent plekje innemen in huis.

De woonkamer van Charles en Camilla

De receptie die hertogin Camilla in haar woonkamer organiseerde, was een bron van vreugde voor veel royaltyliefhebbers. Niet alleen omdat Camilla een aantal zeer inspirerende vrouwen in het zonnetje zette, maar ook omdat ze daarbij oog in oog kwam te staan met de actrice die haar speelt in de serie The Crown. En omdat we nu weten dat prins Charles en Camilla nog altijd een aantal lieve foto’s van prins Harry en Meghan Markle in hun huis hebben staan.

Jaha, je moet er een héél goede leesbril of een krachtige loep voor hebben, maar op onderstaande foto’s spotten royaltywatchers twee foto’s van Harry en Meghan, links op bijzettafeltje.

Beeld: BrunoPress

Naast een portret van prins Harry is er een foto te zien van de royal wedding, waarbij prins Charles zijn schoondochter Meghan naar het altaar begeleidde. Het lijkt te gaan om ongeveer dit kiekje:

Beeld: BrunoPress

Belangrijk moment

Toen Meghans vader Thomas Markle vanwege zijn gezondheidstoestand niet bij de koninklijke bruiloft kon zijn, aarzelde prins Charles geen moment om aan de zijde van de bruid door de kerk te schreien. “Ik vroeg hem of hij dat wilde doen en hij verwachtte het al, hij zei: ‘Ja, natuurlijk, ik zal alles doen wat Meghan nodig heeft en ik zal jullie steunen”, vertelt prins Harry over dat besluit in de documentaire Prince, Son and Heir: Charles at 70. “Voor hem was dat een fantastische gelegenheid om naar voren te treden en een steun voor ons te zijn.”

Familiefoto’s

Prins Harry en Meghan Markle zijn niet de enige familieleden die de woonkamer van prins Charles en Camilla sieren. Op andere plaatjes van de receptie ontdekten de oplettende royaltyfans onder andere foto’s van Queen Elizabeth en prins Philip…en van Charles en Camilla zelf. Daarnaast staat de royal living room vol met schilderijtjes, porselein en aardewerk, gouden klokjes en lampenkapjes. Lekker eclectisch, C & C!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws