Rachel Hazes geeft duidelijkheid over relatie André en Monique

Op de Instagram van Monique zien we regelmatig een glimp van André voorbijkomen. Hoe zit dat?

Lees ook

Houd je de Instagram Stories van Monique Westenberg nauwlettend in de gaten? Dan zal het je ongetwijfeld zijn opgevallen dat André Hazes nog regelmatig bij haar over de vloer komt. Natuurlijk om zijn zoontje te zien, maar speelt er misschien nog meer? Andrés moeder Rachel Hazes geeft duidelijkheid. 

Relatiebreuk

André wordt regelmatig gespot op de Instagram van Monique, waardoor sommige volgers zich zijn gaan afvragen hoe het nou precies zit tussen de twee. Zijn ze weer samen? Moeder Rachel, die zelf ook weer gelukkig in de liefde is, schept duidelijkheid over de liefdessituatie van haar zoon. “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad”, vertelt Rachel aan weekblad Story. “En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan.”

Geruchten

Rachel laat weten dat ze niet denkt dat Monique en André weer samenkomen. “Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen”, gaat ze verder. “Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Ook benadrukt Rachel dat de geruchten dat André bij Monique zou slapen niet kloppen. “Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs”, legt Rachel uit. Duidelijk!

Bron: Tips en Weetjes, Story, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook