Katja Schuurman heeft een nieuwe man in haar leven

Ze voelt de welbekende vlinders weer.

Lees ook

In november vorig jaar werd bekend dat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt achter hun huwelijk hadden gezet. Veel mensen zagen dat destijds niet aankomen. We hoorden eerder al verhalen over een nieuwe liefde voor Freek, maar nu blijkt dat ook Katja weer aan het daten is. 

Weer verliefd

Katja vertelde op de rode loper bij de première van de Costa!-film dat ze weer ‘vlinders in haar buik heeft’. “Ik heb wel een hele leuke man ontmoet. Daar kan ik verder nog niks over zeggen”, aldus de actrice. Ze is er enorm blij mee. “Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker? En dat past ook helemaal bij de zomervibe.” Over wie de man in kwestie is, wilde de actrice echter niets kwijt. Ze bevestigde alleen dat het om de man gaat met wie een fotograaf van Weekend haar gespot heeft. “O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft…”

Minder leuke gebeurtenis

Vorig jaar november werd bekend dat Katja en Freek na tweeënhalf jaar een punt achter hun huwelijk hadden gezet. Na een prachtige, grootste bruiloft en de geboorte van hun dochtertje Coco Loulou kwamen de twee toch tot de conclusie dat ze te veel van elkaar verschillen. Katja verklaarde destijds in een emotioneel bericht op Instagram dat ze ‘niet meer als geliefden door het leven gingen’. “We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten. Toch zijn we meer dan dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben”, schreef Katja. De twee gingen als vrienden uit elkaar en lijken nu allebei dus een nieuwe liefde te hebben gevonden. We wensen hen veel geluk!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, Instagram Katja Schuurman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook