Cute! Het pasgeboren neefje van Pippa Middleton

Een nieuw familielid!

Lees ook

Happy baby news voor de Middletons/Matthews. Pippa Middleton is opnieuw tante geworden, want schoonzus Vogue Williams heeft een derde kindje verwelkomd!

Een neefje!

Hertogin Kate steekt de laatste tijd niet onder stoelen of banken dat ze een vierde kindje wel ziet zitten. Toch komt de familie-uitbreiding voor de Middletons nu niet van de Cambridge-kant. Vorige week verwelkomde de schoonfamilie van Pippa namelijk een nieuwe, kleine spruit.

Model Vogue Williams en televisiepersoonlijkheid Spencer Matthews zijn de schoonzus en zwager van Pippa (die getrouwd is met James Matthews. Houd je de stamboom nog bij?). Deze maand maakten ze bekend dat hun derde kind is geboren, een jongetje. Samen hadden ze al zoontje Theodore van 3 en dochtertje Gigi van 1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door voguewilliams (@voguewilliams)

Eerste foto

Dat de pasgeboren baby behoorlijk geliefd is bij zijn oudere broer en zus, blijkt wel uit de eerste foto die Vogue van haar newborn deelt. Uhm, zien we daar nog net een plukje babyhaar?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door voguewilliams (@voguewilliams)

Een naam hebben Vogue en Spencer nog niet bekendgemaakt, maar eerder liet het model weten dat ze dacht aan de namen Jasper of Otis voor een jongetje – geïnspireerd op personages uit de Netflix-serie Sex Education. De naam, en ’n betere foto, houden we voorlopig nog tegoed.

Pippa’s beroemde schoonfamilie

Pippa Middleton, zelf vooral bekend als het zusje van de hertogin van Cambridge (die morgen precies elf jaar geleden grote indruk maakte als bruidsmeisje van Kate), trouwde in 2017 met James Matthews. Haar schoonfamilie staat net als zijzelf regelmatig in de schijnwerpers. James zelf is een voormalig professioneel racecoureur én erfgenaam van de Schotse adellijke titel Laird of Glen Affric. James’ broer Spencer verwierf faam als mediapersoonlijkheid door zijn rol in de ‘realityserie’ Made in Chelsea. Zijn echtgenote, Vogue Williams, maakte ook naam als realityster en is daarnaast bekend als presentatrice en model. Van zoveel roem zal Pippa echter niet meer opkijken, aangezien ze zelfs twee toekomstige koningen respectievelijk haar zwager (prins William) en haar neefje (prins George) mag noemen. Reality en royalty gaan hand in hand bij de Matthews!

Beeld: BrunoPress | Bro: Her.ie, Hello! Magazine

Laatste nieuws

Zie ook