Wow: dit is het Nederlandse nichtje van Gigi en Bella Hadid!

De goede looks zitten duidelijk bij de Hadid - Van den Heriks in de familie!

Lees ook

Dat de bloedmooie Hadid-zusjes hun roots in Nederland hebben, wist je inmiddels mogelijk al. Maar wist je ook dat Gigi en Bella Hadid een prachtig nichtje hebben dat gewoon in ons kleine kikkerlandje woont? We stellen je even aan haar voor.

Familie Hadid – Van den Herik

Bella en Gigi zijn inmiddels niet meer uit de spotlights weg te denken. Als influencers, modellen, en all-round glamourvrouwen verschijnen zij bij ongeveer elk glam-evenement. Met Gala? Check. Front row bij de meest luxe modehuizen? Dubbelcheck – mits ze niet zelf op de catwalk verschijnen. Peperdure feestjes en VIP-plekken? You bet!

Als dochters van de Jordaans-Amerikaanse vastgoedhandelaar Mohamed Hadid en het Nederlandse model Yolanda Hadid (geboren als Yolanda van den Herik) hebben zij hun roots echter stevig in onze poldergrond. Yolanda was van 1994 tot 2000 getrouwd met de vastgoedmagnaat, en uit dit huwelijk kwamen drie kinderen: zoon Anwar, en zussen Jelena (Gigi) en Isabella (Bella) Hadid.

Nichtjes

Hoewel het huwelijk niet lang standhield, zijn de familiebanden bij de Hadids duidelijk bijzonder sterk. We zien regelmatig kiekjes van Gigi en Bella samen backstage of op de cover van een magazine. Ook moeder Yolanda Hadid laat regelmatig weten hoe trots zij is op haar twee dochters met een lief kiekje. “Een alleenstaande moeder zijn en jonge kinderen opvoeden kan soms overweldigend zijn, maar onthoud dat de tijd die je erin investeert in duizendvoud bij je terugkeert”, schrijft ze bij de lieve foto. De modellen-genen zitten obviously in de familie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

En dat blijkt ook als je verder kijkt naar de familie Hadid-Van den Herik. Inmiddels is Joann van den Herik namelijk ook een bekend gezicht in de modellenwereld. Op haar Instagram heeft het body positive model inmiddels meer dan 267.000 volgers, en deelt ze regelmatig prachtige kiekjes van haar modellenwerk. In haar bio staat dan ook trots: ‘a body confident Dutchie living in NYC’.

Maar ook aan deze kant van de oceaan hebben de Hadids nog een nichtje dat hard werkt aan haar carrière – en duidelijk de goede genen van haar supermodellenfamilie heeft meegekregen. Benieuwd? Lees verder op de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook