Dit is hoe de man van Angela Groothuizen eruitziet

Rob en Angela zijn (met een pauze) ruim dertig jaar bij elkaar.

Lees ook

Zingen, presenteren, acteren, coachen… Angela Groothuizen doet het allemaal. De Dolly Dots-zangeres weet als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Op Instagram geeft ze ons geregeld een kijkje in haar leven. Heel af en toe komt daar ook een kiekje met haar long time partner Rob Mooij voorbij. Benieuwd hoe hij eruitziet? Wij laten je een aantal foto’s zien.

Even uit elkaar geweest

Angela en Rob kennen elkaar al behoorlijk lang en hebben een bijzondere relatie. Ze waren jarenlang een waar power couple en kregen twee dochters samen: Lola en Nona Tijger. Toch leek het er vorig jaar even op dat het sprookje was afgelopen, want ze gingen kort uit elkaar. Angela zat maandenlang in zak en as, maar besloot Tinder te downloaden. “Een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand voor swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen. Sommige van hen zijn vrienden geworden, anderen lovers“, aldus Angela destijds tegen Nouveau.

Leuk gezelschap

Toch weer samen

Inmiddels liggen de dagen als vrijgezel dus achter Angela en is ze weer gelukkig met Rob. Volgens de twee is een open relatie de sleutel tot succes. Benieuwd wat ze daar nog meer over hebben gezegd én hoe Rob er nou eigenlijk uitziet? Lees dan snel verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook