Oeh! Nicola Coughlan doet boekje open over derde seizoen Bridgerton

'Kijkers zullen obsessed zijn', volgens Nicola.

Lees ook

It’s official! De geruchten deden al langer de ronde, maar nu heeft ook Nicola Coughlan zelf bevestigd dat haar personage centraal staat in het derde seizoen van Bridgerton. We kunnen ons dus opmaken voor het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton. 

Groot geheim bewaren

Veel fans van Bridgerton dachten dat het derde seizoen – net als in de boeken – om het liefdesverhaal van Benedict Bridgerton zou draaien, maar niets is minder waar. “Net als Lady Whistledown heb ik lang een best groot geheim moeten bewaren”, begint Nicola haar bericht op Instagram. “Maar ik kan nu eindelijk vertellen dat het derde seizoen om het verhaal van Colin en Penelope draait.” Ook deelt de actrice daarbij een prachtige foto van haar en acteur Luke Newton, die de rol van Colin voor zijn rekening neemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Geobsedeerd

Vlak voordat de Bridgerton-actrice haar bericht op Instagram deelde, was tijdens het Bridgerton For You Consideration-panel in Hollywood bekendgemaakt dat Nicola de leading lady van seizoen drie is. We moeten toegeven: wij kunnen niet wachten op het derde seizoen en zijn razend nieuwsgierig. Gelukkig is Nicola de moeilijkste niet om alvast een boekje open te doen. “Ik denk dat kijkers echt geobsedeerd zullen zijn”, verklapte ze alvast over het vervolg. “Ik denk dat boekenfans ook blij zullen zijn.”

“Ik heb dit zo lang geheim moeten houden”, vervolgt de actrice in haar Stories. “Ik kan niet geloven dat het eindelijk bekend is. Ik hoop dat ik Bridgerton-fans trots ga maken. We hebben er veel zin in en kunnen niet wachten tot jullie ‘Polins’ verhaal kunnen zien.”

Uitbreiding cast

Nu het filmen van seizoen drie bijna begint, komen er steeds meer details naar buiten. Er is namelijk nog meer Bridgerton-nieuws, want er is een bekende actrice toegevoegd aan de cast van de populaire serie. Ruby Stokes keert niet terug in de serie om de rol van Francesca Bridgerton te vertolken. De actrice vertolkte twee seizoenen lang de rol van Francesca, maar helaas is de actrice niet in het derde seizoen te zien. Ruby bemachtigde namelijk de hoofdrol in de Netflix-serie Lockwood & Co en moet daarom haar rol in Bridgerton vaarwel kussen.

Het lijkt erop dat de Bridgerton-crew niet lang hoefde te zoeken naar een vervanger. Zo werd onlangs bekend dat niemand minder dan Hannah Dodd de rol van Francesca Bridgerton voor haar rekening neemt.

Bron: Instagram @nicolacoughlan, Netflix Tudum, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook